Lidmašīna stiprā vējā manevrē virs Spānijas (2)

TVNET/CNN
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Pirmdien lidsabiedrības "British Airways" pilotam stipra vēja dēļ nācās veikt neplānotu nolaišanos Spānijā, tā arī netiekot līdz galamērķim Gibraltārā. Pasažieri un aculiecinieki nofilmējuši iespaidīgos manevrus, ko pilotam spēcīgajās vēja brāzmās nācās veikt pirms nosēšanās, vēsta raidorganizācija CNN.

Reiss BA492 pirmdien plkst.8.25 izlidoja no Hītrovas lidostas Londonā. Bija paredzēts, ka plkst.12.20 lidmašīna nolaidīsies Gibraltārā, taču vēja dēļ plāni mainījās - plkst.12.41 lidaparāts veiksmīgi nosēdās Spānijas pilsētā Malagā.

Kāda pasažiera uzņemtajos video kadros redzama nervus kutinošā lidmašīnas gāzelēšanās no vienas puses uz otru, cīnoties ar vēju. Manevri piesaistīja arī uz zemes esošo cilvēku uzmanību.

"British Airways" paziņoja, ka pēc nolaišanās esot parūpējusies par transportu, kas aizveda pasažierus uz plānoto galamērķi. Aviokompānija atvainojusies pasažieriem un apgalvo, ka viņu drošība nevienā brīdī neesot bijusi apdraudēta.

Incidentā bija iesaistīta "Airbus A320" lidmašīna, kurā pietiek vietas līdz pat 240 pasažieriem.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu