Bijusī TV dīva pārstāvēs Latviju pasaules mēroga skaistumkonkursā (3)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Пресс-фото

Jūlijs tradicionāli ir gada karstākais mēnesis, bet, lai jūlija izskaņu padarītu vēl karstāku, Latvijā ieradīsies pasaules skaistākās sievietes no Āfrikas, Āzijas, Eiropas un daudzām citām pasaules malām!

Pasaules mēroga skaistumkonkurss “Ms./Mrs. Elite Beauty Queen 2019” Rīgā un Jūrmalā notiks no 28. jūlija līdz 2. augustam, šova fināls “pasaules dārgakmeņus” vienkopus pulcēs 1. augustā kultūras pilī “Ziemeļblāzma”.

Foto: Publicitātes foto

Pasākumu apmeklēs pasaules modes industrijā atzītas supermodeles, ar modi un šovbiznesu saistītas personības! Visi biedrības un producentu apvienības “Elite Beauty Queens” rīkotie pasākumi ir atvērti visiem un pieejami bez maksas.

Latviju skaistuma industrijas nozīmīgajā pasākumā pārstāvēs bijusī TV dīva Žanna Nefedova.  “Nav svarīgi, cik tavā mūžā būs dienu, svarīgi – cik piepildītas ir tavas dienas,” saka Žanna (33).

Foto: Publicitātes foto

“Mani aizrauj mūzikas pasaule, patīk sports, proti, veselīgs un aktīvs dzīvesveids. Man ir maģistra grāds sabiedriskajās attiecībās. Esmu strādājusi televīzijā, ir bijusi sava sleja laikrakstā “Telegraf”.

Esmu apguvusi aktiermeistarību, filmējusies vairākos TV projektos,” piebilst Nefedova. Šobrīd Žanna savu laiku velta ģimenei un sevis pilnveidošanai.

Foto: Publicitātes foto

“No Latvijas konkursa finālā varēs piedalīties vairākas dalībnieces! Šobrīd notiek atlase un joprojām saņemam pieteikumus,” informē biedrības “Elite Beauty Queens” vadība.

Atgādināsim, ka 2018. gada vasarā Latvijā - Rīgā un Jūrmalā pirmoreiz notika pasaules mēroga skaistumkonkurss “Mrs. Elite Beauty Queen”! Zīmols šobrīd ir vadošais skaistumkonkursu rīkotājs Latvijā un pasaulē, ko pierāda statistika. Pasaules skaistumkonkursu vadošo ekspertu viedoklis ir, ka par pasaules mēroga skaistumkonkursu drīkst saukties konkurss, kura finālā piedalās vismaz divdesmit finālistes no visas plašās pasaules. Šos kritērijus Latvijā ir izpildījusi tikai biedrība “Elite Beauty Queens”.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu