Matīss pārtrauc sadarbību ar “Saskaņu” (28)

Iļja Kozins
, žurnālists
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" pagaidu vadītājs Anrijs Matīss (no kreisās) un Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs atbild uz žurnālistu jautājumiem pēc abu personu tikšanās Rīgas domē.
Pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" pagaidu vadītājs Anrijs Matīss (no kreisās) un Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs atbild uz žurnālistu jautājumiem pēc abu personu tikšanās Rīgas domē. Foto: Zane Bitere/LETA

Bijušais uzņēmuma “Rīgas Satiksme” pagaidu vadītājs Anrijs Matīss intervijā portālam TVNET atklāja, ka viņa un partijas "Saskaņa" sadarbība esot beigusies līdz ar Saeimas vēlēšanām.

13. Saeimas velēšanās Matīss kandidēja no partijas "Saskaņa" saraksta. Pašā partijā politiķis gan nebija iestājies. Parlamentā Matīss netika un, pēc viņa vārdiem, sadarbība ar "Saskaņu" esot beigusies uzreiz pēc vēlēšanām. 

"Mana sadarbība ar partiju “Saskaņa” ir beigusies 4.oktobrī. Līdz ar Saeimas vēlēšanām. Es neesmu nekad bijis "Saskaņas" biedrs, ne arī kādā citā veidā saistīts ar "Saskaņu". Mums bija kopīga programma, mēs startējām vēlēšanās. Manuprāt, ļoti laba un pozitīva programma. Bet kopš ceturtā oktobra man nav nekādas aktīvas sadarbības ar partiju "Saskaņa", portālam TVNET apstiprināja politiķis. 

Rīgas mērs Nils Ušakovs ("Saskaņa") preses konferencē sakarā ar Matīsa atkāpšanos nekomentēja, vai šis solis ietekmēs bijušā uzņēmuma vadītāja turpmāko sadarbību ar partiju "Saskaņa". 

Oficiālu apstiprinājumu no partijas par sadarbības pārtraukšanu ar Matīsu TVNET pagaidām nav izdevies iegūt. 

 

Komentāri (28)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu