Jau rīt 8. marts - Starptautiskā sieviešu diena! "Egoiste" šajos svētkos vēlas dāvināt saviem lasītājiem īpaši sievišķīgu, vieglu un romantisku rubriku "Kleitu stāsti". Uzzini, par ko stāstīsim pirmajā sērijā....

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Kleita ir sievišķības simbols, tāpēc, ja vēlamies akcentēt mūsu sieviešu dabu, mūsuprāt,

nav labāka simbola kā šī garderobes princese. Kāpēc princese? Kaut nereti neērta vai nepraktiska, tā ir skaista un sievišķību paceļoša. Kurai gan neiztaisnojas mugura, kad aiztaisām kleitas rāvējslēdzēju vai arī ļaujam kādam to attaisīt... 

Foto: Jānis Škapars/TVNET
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Tāpēc tieši kleitas būs šīs rubrikas galvenās varones, kuras stāstīs par personību...

SIEVIETE. KLEITA. STĀSTS. NOSLĒPUMS... Laiks tos atklāt...

Katrā no "Kleitu stāstu" sērijām aicināsim kādu no sabiedrībā iemīļotām personām pastāstīt par trīs kleitām, kas tā vai citādi ir īpaši mīļas vai nozīmīgas viņas dzīvē. 

Foto: Jānis Škapars/TVNET
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Iepazīsiet ne vien krāšņas un dārgas kleitas, bet arī pavisam vienkāršas, kuras kādu iemeslu pēc ir ļoti mīļas mūsu rubrikas viešņām. 

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Jau rīt tiecies ar tautā iemīļoto operdziedātāju Kristīni Zadovsku, kura iepazīstinās ar savām trīs kleitām.

Pačukstēšu, ka viena no tām ir īpaša ar to, ka piedalījās izrādē, ar kuru 1996. gadā atklājām mūsu Balto operas namu, kad amatā stājās arī tās direktors, nesen aizsaulē aizgājušais Andrejs Žagars. Cita Kristīnei bija mugurā, kad viņa teica jāvārdu savam vīram, aktierim Andrim Keišam.

Bet par to visu jau rīt....

Foto: Jānis Škapars/TVNET
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X