"Vingruma maratona 2019" pirmie rezultāti: un tie ir izcili!

Mentors Normunds Rozenšteins
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jau 6. gadu Vingruma klubs uz trīs mēnešu vingruma maratonu ir sasaucis sešus brīvprātīgos. Bezmaksas treniņi, programmas un uztura ieteikumi. Viss treneru vadībā, tad vēl kluba SPA izmantošana. Pilna laime! Viss - veselības veicināšanai un sportiskās formas iegūšanai. Bet dalībniekiem par šo „pilno laimi” ir publiski jādalās ar iespaidiem, veiksmēm un grūtībām. Jābildē savi apaļumi pirms un pēc un tā tālāk... Padošanās un neveiksmes draud ar publisku novērtējumu: tev taču tika dotas visas iespējas, bet tu...

Aizritējušas maratona pirmās divas nedēļas. Šo nedēļu laikā maratonistiem bija jāapgūst veselīgi uztura paradumi un jāpārkārto ikdiena trīs kluba „nācieniem” nedēļā. Visi dalībnieki ir tikuši galā ar tik vienkārši rakstāmo, bet dzīvē, iespējams, pagrūti realizējamo... Malači! Izvēle, kuriem atvēlēt „pilnu laimi”, ir bijusi pareiza. Maksimāls entuziasms un atdeve! Jāuzteic treneru darbs. Tas paveikts perfekti! Ar iesācējiem, kas uzkrājuši liekos kilogramus, kam ikdienā pietrūkst kustību, sportiskās aktivitātes ir jāsāk ļoti vērīgi.

Ziņoju par pirmajiem uzmērītajiem divu nedēļu rezultātiem, un tie ir izcili!

  • Visaugstāko klasi ir nodemonstrējusi Ieva, zaudējot 6,2 kilogramus tauku, uzbriedinot muskuļus par 1,6 kg un tā zaudējot 5,2 kg, no 121 uz 116 kilogramiem! Ievas muskuļi atceras savulaik basketbolā gūto rūdījumu un ir tik pateicīgi par piedāvāto slodzi.
Ieva
Ieva Foto: Publicitātes foto
  • Inga ir zaudējusi 4,6 kg, no 112 uz 107 kilogramiem.
Inga
Inga Foto: Publicitātes foto
  • Līvas varējums ir – 2 kg, no 87 uz 85 kilogramiem
Līva
Līva Foto: Publicitātes foto
  • Elīna uzrāda – 1,2 kg, no 96,1 uz 94,9 kilogramiem
Elīna
Elīna Foto: Publicitātes foto
  • Dāvja varējumu, liekas, vislabāk raksturo samazinātais tauku procents. No 15,8% uz 14,9%. Puisis jau kļūst stiprāks!
Dāvis
Dāvis Foto: Publicitātes foto

Jāpiemin Monta, kura, lieliski sākusi, tomēr neturpina maratonu. Tas kāda priecīga notikuma dēļ, kam tagad jāvelta laiks. Lai viss izdodas, Monta!

Pēc divām nedēļām atkal svērsim maratonistus uz gudrajiem svariem. Tā turpinot, būs skaidri izmērāmi arī apkārtmēri, to izmaiņas. Tagad galvenais, kas bija jānosaka: vai maratonistiem ir izdevies pārslēgt savu vielmaiņu uz tauku dedzināšanu. Un tas šoreiz visiem ir izdevies! Tā turpināt!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu