7 mazas viltības, kā justies un izskatīties satriecoši (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Trenere Aleksa Hipvela
Trenere Aleksa Hipvela Foto: Publicitātes foto

Hei, tu vari justies un izskatīties satriecoši! Tomēr kā pamodināt ķermeni pavasarim un jaunai treniņu sezonai? Pozitīvisma esencē un mazās, sievišķīgās viltībās, kas ļaus pārvarēt slinkumu un iegūt slaidu ķermeni ar viegli muskuļotu reljefu, dalās “Nike" meistare, trenere Aleksa Hipvela no Vācijas.

Dažādo treniņu rutīnu

Pievērs uzmanību, lai katrs no taviem nedēļas treniņiem ir fokusēts uz atšķirīgu fizisko slodzi. Aktīvā atpūta var būt gan joga, gan veiklības attīstīšana. Mierīgāks treniņš var būt garas, enerģiskas pastaigas.

Plānojot treniņu grafiku, iekļauj nodarbības pilnai ķermeņa slodzei un augstas intensitātes spēka vingrinājumus.

Sāc dienu ar pareizo degvielu

Viena no manām iecienītajām brokastu opcijām ir auzu pārslas ar tumšo šokolādi, banānu, avenēm un lielu karoti grieķu jogurta ar zemu tauku saturu.

Spēka kokteilim vari izmēģināt šādu recepti: banāns, saldētas ogas, spināti, kviešu proteīna pulveris, ingvers, kokosriekstu ūdens un gurķis.

Ievēro miega rutīnu

Izslēdz mobilo telefonu, datoru un televizoru stundu pirms gulētiešanas.

Pārliecinies, lai tava istaba ir tumša, radi klusu un mierīgu vidi.

Izvairies no ēdiena ar augstu cukura saturu. Saldus sapņus!

Saplāno nākošās nedēļas treniņu grafiku jau svētdienā

Ar tādu pašu rūpību kā pret darbu izturies arī pret savu treniņu rutīnu. Piefiksē fizisko aktivitāšu laiku kalendārā un nekavē! Vienmēr ierodies laikā!

Aktīva dienas garumā!
Aktīva dienas garumā! Foto: Zane Bitere/LETA

Atbrīvojies no nelietderīgā!

Rūpējies par savu digitālo higiēnu. Jebkurš sociālās vietnes Instagram profils, kas mudina uzdot sev jautājumu “Vai esmu pietiekami laba?” ir pelnījis tikt izmests miskastē.

Gūsti iedvesmu

Es pirms treniņiem skatos atlētu treniņu video vietnē youtube.com. Varbūt arī tu tā vari iekustināt sevi? Pārliecinies, ka tie tevi motivē un iedrošina, nevis rada sajūtu, ka neko nespēj.

Vēl viens variants: ceļā uz sporta zāli klausies podkāstus.

Labi izskatīties = labi justies!

Vienmēr uz sporta zāli velc apģērbu, kas liek tev justies satriecoši.

Tā ir maza viltība, kas palīdzēs saglabāt motivāciju un pašpārliecinātību.

Sestdien, 16. martā uz lielās Arēna Rīga skatuves Aleksa Hipvela (Alex Hipwell)  “iekustinās” fitnesa cienītājus, palīdzot kļūt ne vien fiziski spēcīgākiem, bet arī justies labāk.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu