Nīls Patriks Heriss pārsteidz savu brāli ar pagalma reorganizāciju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Seriālu un filmu zvaigzne Nīls Patriks Heriss ir vairākās intervijās atklājis, ka viņa dzīvē lielu lomu spēlē viņa brālis un labākais draugs Braiens, kas vienmēr ir bijis īpaši draudzīgs pret jaunāko brāli un aicinājis viņu pievienoties dažādās dēkās. Pateicībā par pasakainām bērnības atmiņām un draudzību Nīls noorganizēja fenomenālas brāļa dārza pārvērtības, vēsta amerikāņu izdevums "Houzz".

Nīla Patrika Herisa brālis mitinās Ņūmeksikā - kā stāsta pats aktieris, Braiens šo māju iegādājās pirms daudziem gadiem un veica nelielus uzlabojumus. Tiesa gan, pagalms, viesistaba un stikla durvis, kas ved uz pagalmu, tika ignorētas, kā rezultātā pagalms un daļa mājas izskatās visai baisi. 

Pagalms ir aptuveni 330 kvadrātmetrus plašs, un daļu no tā klāj terase ar betona grīdu. Tāpat pagalmā ir ieaugušas nezāles, terase regulāri ir jāattīra no putekļiem, bet smilšainajā augsnē neko nopietnu izaudzēt nav iespējams.

Lai palīdzētu brālim atrast risinājumu pagalma labiekārtošanai, Nīls vērsās pie "Houzz" speciālistiem un izstrādāja plānu jaunajam pagalmam. Ar dizaineru palīdzību pagalmā tika uzstādīta 60 kvadrātmetrus plaša koka terase ar lapeni. "Pagalms tagad ir absolūti fenomenāls," atzīst Nīls. "Šeit rodas sajūta, it kā tu atrastos parkā."  

Dizaineri pagalmā nodalīja divas zonas - viena ir paredzēta grilēšanai un gatavošanai, bet otra - atpūtai. Ņemot vērā, ka māja atrodas Ņūmeksikā, kur valda visai mežonīgs un karsts klimats, mājas pagalmā ainavu arhitekti izvēlējās īpašus sausumizturīgus augus, kas piesaista apputeksnētājus - bites un tauriņus, bet tālākā stūrī pēc Braiena prasībām tika nolikts neliels bišu strops. Tāpat pagalmā dizaineri ierīkoja nelielu siltumnīcu, kur būs iespējams izaudzēt dārzeņus pat ziemas mēnešos. 

Līdz ar pagalma pārvērtībām renovāciju piedzīvoja arī aktiera Nīla Patrika Herisa brāļa viesistaba.   

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu