Par bērna vilkšanu pa zemi atlaiž bērnudārza audzinātāju (13)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Šī diena, 27. marts, izrādījās pēdējā darba diena kādai privātā bērnudārza "Maziņš ES" audzinātājai, kura pastaigas laikā vienu no bērniem vilkusi pa zemi, vēstī raidījums"Panorāma".

Šo atgadījumi nofilmējusi viena no Duntes ielas nama iedzīvotājām, un video strauji apceļojis apkaimes iedzīvotāju sarakstes grupas. 

Bērnudārza vadība darbinieci pēc notikušā nolēmusi atlaist. Latvijas Televīzijai ierodoties bērnudārzā, darbiniece rakstīja atlūgumu un stāstīja, ka citādi neesot varējusi rīkoties.

"Jāiet ir, viens laižas, otrs neturas, šņore jātur, visi mūk, ja tu atlaid šņori, šitas guļ uz grīdas. Kaut kā paņēmu te aiz tā čuprīša, un kaut kā jādabon tie bērni līdz laukumiņam, un jāiet visiem obligāti," pauda darbiniece.

Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcija aicina zēna vecākus vērsties inspekcijā ar iesniegumu un pievērš uzmanību arī otram bērnam, kas, kā redzams videomateriālā, pārāk tālu atpalicis no grupiņas. 

Jāpiebilst, ka pirms nepilna gada no šā paša bērnudārza noklīda divgadīga meitenīte. Braucot garām automašīnā, viņu pamanīja viena no ēkas iedzīvotājām, kura izsauca pašvaldības policiju. Vēlāk atklājās, ka audzinātājas nemaz nebija pamanījušas bērna prombūtni.

Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu