CSDD pasūtījusi €18 700 vērtu pētījumu par satiksmes dalībnieku attieksmi pret noteikumiem

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) par 18 700 eiro pasūtījusi pētījumu par satiksmes dalībnieku uzvedību ceļu satiksmē un attieksmi pret ceļu satiksmes noteikumiem, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) informācija.

CSDD bija izsludinājusi iepirkuma konkursu par pētījuma "Satiksmes dalībnieku uzvedība ceļu satiksmē un attieksme pret ceļu satiksmes noteikumiem" veikšanu.

Konkursā bija pieteikušies pieci pretendenti un CSDD līgumu par 18 700 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa noslēgusi ar SIA "Civitta Latvija".

"Civitta Latvija" dibināta 2011.gadā un tās pamatkapitāls ir 5645 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Uzņēmuma apgrozījums 2017.gadā bija 760 427 eiro un peļņa - 25 554 eiro. "Civitta Latvija" 51% daļu pieder Igaunijā reģistrētajam uzņēmumam "Civitta International", 29% daļu - Lietuvā reģistrētajam "Civitta Holdings" un 20% daļu - Mārtiņam Bajāram.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu