Saistībā ar 46 gadus senu divu jauniešu slepkavību aizturēts 80 gadus vecs vīrietis (7)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Virdžīnijas policija

Pirms 46 gadiem notikušas dubultslepkavības lietā, kas joprojām nav atrisināta, ASV policija aizturējusi 80 gadus vecu vīrieti, vēsta ASV raidsabiedrība CNN.

1973.gada vasarā ASV pilsētā Virdžīnijabīčā tika nogalinātas divas 19 gadus vecas jaunietes, kas pilsētā bija ieradušās pavadīt brīvdienas. Abu jauniešu mirstīgās atliekas tika atrastas motelī, kur viņas bija apmetušās.

Policija veica plašu izmeklēšanu, tomēr lieta tā arī netika atrisināta.

Pagājušā gada rudenī Virdžīnijabīčas policijas izmeklētāji, kas strādā ar neatrisinātām lietām, sāka izmeklēt jaunu šīs lietas pavedienu, pavēstīja policija.

Saistībā ar izmeklēšanā gūto jauno informāciju, policija pirmdien Ņujorkā aizturēja 80 gadus veco Ernestu Broudnaksu.

Viņam izvirzītas apsūdzības vienā izvarošanas epizodē un divās slepkavībās.

Broudnakss iepriekš trīs reizes bijis cietumā par uzbrukumu, zādzību ar ielaušanos un ielaušanās mēģinājumu.

Pēdējo reizi viņš no ieslodzījuma atbrīvots 2013.gadā.

Virdžīnijabīčas policija konkrēti neatklāja, kas tieši noveda pie aizdomu krišanas uz Broudnaksu, vien norādot, ka pavērsiens lietā panākts, pateicoties jaunākajām tehnoloģijām, kas pirms 46 gadiem nebija pieejamas.

Izmeklētāji visus šos gadus turpināja vākt pierādījumus un viņu neatlaidība galu galā atmaksājās, norādīja Virdžīnijabīčas policijas priekšnieks Džims Servera.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu