Kvoruma trūkuma dēļ vēlreiz pārceļ "KPV LV" biedru sapulci (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Artuss Kaimiņš.
Artuss Kaimiņš. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Kvoruma trūkuma dēļ partijas "KPV LV" biedru sapulci nolemts pārcelt no šodienas uz 28.aprīli. Kopumā "KPV LV" ir 641 biedrs, no kuriem uz sestdien notikušo biedru sapulci ieradās aptuveni trešdaļa - 212 biedri. Tomēr, lai sapulce būtu lemtspējīga, bija nepieciešams, lai uz sapulci būtu ieradušies 322 biedri.

Kvoruma trūkuma dēļ šī sapulce tika slēgta un izsludināts nākamās sēdes datums - 28.aprīlī plkst.11.

Lai arī sēde tika slēgta, partijas biedri atbalstīja "KPV LV" valdes locekļa Artusa Kaimiņa priekšlikumu turpināt sanāksmi "semināra formātā" un bez mediju klātbūtnes. Ja partijas pasākums būtu turpinājies kongresa formātā, masu medijiem dalību tajā liegt nevarētu.

Pēc Kaimiņa teiktā, partijai esot nepieciešama iekšēja saruna par jautājumiem, uz kuriem partijas biedri vēlas dzirdēt atbildes.

Arī iepriekš februārī sasauktajā partijas biedru sapulcē nebija kvoruma, tāpēc tiesiski tā nebija lemtspējīga.

"KPV LV" pašlaik piedzīvo grūtus laikus, jo kopš Saeimas vēlēšanām partija ir piedzīvojusi šķelšanos un būtisku reitinga kritumu.

Pēc vēlēšanām konfliktā nonāca divi partijas redzamākie līderi - Kaimiņš un Aldis Gobzems, kurš no partijas tika izslēgts. Šķelšanās rezultātā partijā ir izveidojušies divi flangi, viens no kuriem Kaimiņa vadībā ir iekļāvies Krišjāņa Kariņa (JV) valdībā, savukārt otrs ir palicis opozīcijā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu