No Līvu akvaparka sadūmojuma dēļ evakuēti cilvēki (13)

Papildināts
TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Līvu akvaparks
Līvu akvaparks Foto: Ekrānšāviņš no "Twitter"

Šodien ap plkst.12:25 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma izsaukumu uz Viestura ielu Jūrmalā, kur no kādas piecstāvu ēkas bija jūtams sadūmojums. Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka ēkas pirmajā stāvā deguši elektrības vadi 0,1 kvadrātmetra platībā, kurus darbinieki nodzēsa saviem spēkiem.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD) portālu TVNET informēja, ka no ēkas tika evakuēti apmēram 600 apmeklētāji un 30 darbinieki. Pašlaik ugunsdzēsēji pārbauda visas telpas.

Notikušā aculiecinieki stāsta, ka akvaparka apmeklētāju vidū šodien bijis daudz bērnu, kas, ietinušies folija segās, izvesti ārā, taču kopumā cilvēki bijuši mierīgi un nekāda panika nav radusies. Vairāki cilvēki redzējuši kā no akvaparka ceļas dūmi.

Jau aptuveni stundu pēc evakuācijas sākuma cilvēkiem ļauts atgriezties pēc savām mantām, taču ūdens izklaides šodien akvaparkā vairs nebūs pieejamas un iestāde turpmāko dienas daļu būs slēgta.

Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu