Saseksas hercogu noslēpumi jeb kāpēc tu neuzzināsi, kad piedzimis bēbītis?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/SCANPIX

Jau kopš Meganas un prinča Harija romances sākuma pāris bija pazīstams ar savu vēlmi nepakļauties un visu darīt pa savam. Arī pēc Meganas ienākšanas karaliskajā ģimenē un tapšanas par Saseksas hercogieni, prinča Harija laulāto draudzeni, nekas nemainījās - abi turpināja dumpoties pret karalisko etiķeti. Arī grūtniecība un tuvojošās dzemdības nav izņēmums... 

Pirmās karaļnama mājdzemdības?

Pašlaik pāris atrodas Frogmorā, Vindzorā, kur arī paliks, līdz mazais vai mazā paziņos vēlmi ierasties pasaulē. Saseksas hercogi ir izvēlējušies visa šā procesa privātumu, neatklājot nekādas detaļas publiski. Pirmkārt jau tas attiecas uz dzemdību vietu. Piemēram, Kembridžas hercogiene Ketrīna Midltone tradīcijas nemaina, arī savu trešo bērniņu pasaulē laizdama Svētās Marijas slimnīcas «Lindo Wing» privātajā aprūpes centrā. «Lindo Wing» kā privātās aprūpes centrs darbojas jau kopš 1937. gada, un šeit piedzimuši arī princeses Diānas dēli - prinči Viljams un Harijs.

Tomēr Saseksas hercogiene izlēmusi neiet pa to pašu iemīto taciņu un, kā zina stāstīt tuvāk ģimenei stāvošie, Megana savu pirmdzimto, ja neradīsies sarežģījumi, mēģinās sagaidīt mājdzemdībās Frogmorā. 

Megana Mārkla sarkanā mētelī
Megana Mārkla sarkanā mētelī Foto: Reuters/AFP/Scanpix

Saseksas hercogi nepaziņos par dzemdību sākumu

Kad dzemdības sākās Kembridžas hercogienei Ketrīnai, par to ziņoja sociālajos tīklos un ap slimnīcu jau sāka spietot žurnālisti un karaliskās ģimenes fani. Saseksas hercogi nolēmuši šo informāciju noslēpt un arī piedzimšanas brīdi un laiku paziņot publikai tikai tad, kad to zinās tuvākie radinieki. 

Foto: Reuters/ScanPix

Hercogiene Megana pēc dzemdībām uzreiz neatrādīs tautai bēbīti

Tāpat brīdis, kad visi sastinguši gaida, kad atvērsies slimnīcas durvis un tajās parādīsies karaliskā ģimene ar bēbīti rokās, šoreiz ies secen. Saseksas hercogi nolēmuši neturpināt šo tradīciju un pirmajās dienās nerādīt zīdaini visai pasaulei.

Tomēr interesanti, ka Saseksas hercogi nesen izveidoja savu Instagram kontu, iespējams, tieši šis kanāls būs pirmais vēstnesis...

Foto: EPA/Scanpix

Megana būs eko mamma

Par to vēsta jau abu sagatavotā māja, kurai ir uzstādītas saules baterijas un ekoloģiskā atkritumu pārstrādes sistēma. Noteikti karaliskais bēbītis tiks aprūpēts tikai ar vegānu kosmētiku un higiēnas precēm. 

Grūtniece Megana apmeklē Londonas Nacionālo teātri
Grūtniece Megana apmeklē Londonas Nacionālo teātri Foto: Reuters/AP/Scanpix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu