Ko darīt svētku brīvdienās? Ielaid mājās pavasari! (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Ilgi gaidītais pavasaris ir klāt! Garās svētku brīvdienas būs piemērots brīdis ziemas mēteļu "ieziemošanai" dziļākā skapja stūrī, kā arī - lai mājoklī ielaistu pavasarīgu sajūtu. Lai pavasaris ienāktu mājās, vajadzīgs pavisam nedaudz - dažas radošas idejas un pavisam, pavisam neliels budžets. 

Pavasaris dzīvojamajā istabā

Lai pavasarīgo efektu panāktu ātri, ekonomiski un bez liekām pūlēm, vienmēr var sākt ar košās krasās ieturētām mazajām detaļām - koši spilveni uz dīvāna, svaigi pavasara ziedi, foto rāmji, sveces, dizaina priekšmeti utt. 

Ja laika un budžeta ir vairāk - lielisks risinājums būs koša fototapete vai "priecīgs" paklājs, kas dos pamanāmu efektu.

Foto: Pixabay

Pavasaris guļamistabā

Lai arī varētu domāt, ka guļamistabā iespējas izvērsties ar pavasarīgām krāsām ir mazāk, jo šājās telpās spilgtas un enerģiskas krāsas nav ieteicamas, krāsaini aizkari un atraktīvs gultas pārklājs būs tieši laikā!

Vērts padomāt par gaismas objektu intensitātes samazināšanu, jo dienas gaismas ir arvien vairāk.

Foto: city24.lv

Pavasaris virtuvē

Līdzīgi kā viesistabā, varam efektu panākt ar niecīgiem ieguldījumiem. Piemēram, izveidot stikla, caurspīdīgus garšvielu trauciņus, ko izvietot redzamākajos plauktos, vai dažādos nestandarta puķu podos iestādīt dažādus augus, kas "sauļosies" uz palodzes. 

Savukārt, ar liekāku budžetu   iespējams nomainīt vai atjaunot kādu mēbeli. Ar dzelteniem, oranžiem vai, piemēram, zaļiem krēsliem pie ēdamgalda būs trāpīts mērķī.

Foto: city24.lv

Pavasaris vannasistabā

Vannasistabā lieliski iederēsies zaļie mitrumu mīloši augi, kas neprasa daudz saules gaismas un intensīvu kopšanu. 

Lieliska ideja ir vannasistabu papildināt ar kādu elementu no  dabas, piemēram, koka bluķīti, kas kalpos arī praktiskiem nolūkiem!

Un protams - koši dvieļi visās varavīksnes krāsā.

Foto: city24.lv
Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu