Tosmares ezera krastā sestdien degušas riepas un pērnā zāle

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ugunsdzēsēji mežā pie Cēsīm. Ilustratīvs attēls
Ugunsdzēsēji mežā pie Cēsīm. Ilustratīvs attēls Foto: Jānis Škapars/TVNET

Sestdien, 20.aprīlī ap plkst.13.00 milzīgi melni dūmi cēlušies virs Jaunliepājas un tie bija redzami gan Brīvības ielā, gan Dienvidrietumu rajonā. Portāls liepajniekiem.lv, atsaucoties uz aculiecinieku teikto, vēstīja, ka plašs ugunsgrēks izcēlies Tosmarē aiz Garnizona kapsētas, kur dedzis mežs un niedres Tosmares ezera krastā.

Notikuma vietā strādājuši ugunsdzēsēji glābēji, taču spēcīgais vējš uguni strauji nesis uz priekšu un liesmas tuvojas gan Garnizona kapsētai, gan tuvumā esošajiem transporta uzņēmumiem.

Savukārt VUGD Kurzemes reģiona brigādes pārstāve Vendija Pikše pastāstīja, ka plkst.13:15 ugunsdzēsēji saņēmuši izsaukumu uz Laboratorijas ielu Liepājā, kur, kā liecināja sākotnējā informācija, dega kūla.

Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka deg riepas 80 kvadrātmetru platībā, kas radīja milzīgo melno piedūmojumu, un kūla 420 kvadrātmetru platībā.

Pulksten 13:47 ugunsgrēks jau bija lokalizēts, bet vēl notiek tā likvidācijas darbi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu