Pirmdien daudzus autovadītājus gaidīja nepatīkams pārsteigums pie auto stikla (18)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ingars Tenis, TVNET

Pirmdienu, tātad vakardienu, viena daļa rīdzinieku pavadīja ārpus pilsētas, jo bija tā dēvētā pārceltā brīvdiena, bet otra daļa palika ķieģeļu un betona džungļos.

It kā jau nekā neparasta, jo brīvdiena taču. Tomēr šoreiz Rīgas džungļi daudziem autovadītājiem bija sagatavojuši nepatīkamu pārsteigumu, jo izrādījās, ka nav nedz valsts svētku diena, nedz svētdiena, kad Rīgas Satiksmes apkalpotās stāvvietas ir bez maksas, un pat ne pirmdiena, kad vispārzināms, ka jāmaksā no plkst. 8:00 līdz plkst. 20:00. 

Izrādījās - vakar bija sestdiena, jo bez maksas Rīgas Satiksmes apkalpotajās stāvvietās varēja uzturēties visu dienu, izņemot periodu starp 9:00 un 17:00. Gluži tāpat kā jebkurā parastā sestdienā. Tā nu tos, kas nebija informēti par šīm izmaiņām, pēc atgriešanās pie sava auto gaidīja sarkans pārsteigums pie vējstikla. Un šādu auto Rīgas ielu malās pirmdien bija neierasti daudz. Atbilstoši informācijai Rīgas Satiksmes interneta vietnē visiem šiem autovadītājiem tagad nāksies veikt pēcapmaksu "septiņkāršā stundas tarifa apmērā par katru kalendāro dienu, kas ir maksas autostāvvietas darba diena".

Komentāri (18)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu