Megana: Saseksas bēbītim ir labs raksturs

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/SCANPIX

Pēc ilgas gaidīšanas Saseksas hercogi atrādījuši pasaulei savu pirmdzimto, kas pasaulē ieradās 6. maijā. Šodien notika ilgi gaidītais brīdis, kad Saseksas ģimene arī pārējai pasaule ļāva ieraudzīt mazo zēnu. Vindzoras pilī, izredzēto preses pārstāvju lokā, Saseksas hercogi ļāvās arī īsai sarunai. 

Megana, kā ir būt mammai Saseksas bēbītim - tā mēs viņu saucam?

Megana: "Tas ir maģiski un apbrīnojami. Tagad man ir divi labākie zēni uz pasaules. Esmu ļoti laimīga." 

Pastāstiet nedaudz, kāds ir bēbītis? Vai viņš guļ labi, ir labs bēbītis? 

Megana: "Jā, viņam ir jaukākais temperaments un viņš ir ļoti mierīgs." 

uz ko viņas 34 gadus vecais vīrs šķelmīgi piebilda: "Nezin, no kurienes viņam tas".

Foto: Reuters/AFP/AP/ScanPix

Vai bērniņš kādam no jums līdzinās? 

Harijs: "Viņš mainās katru dienu, domāju par to diskutēsim visu nākamo mēnesi..."

Kā jūtaties kā vecāki?

Harijs: "Lai gan esam vecāki vien divas dienas, jūtam, cik tas ir burvīgi. Cik daudz prieka mums tas sniedz. Ar nepacietību gaidām laiku, kad viņš sāks augt."

Nobeigumā Megana pateicās par laba vēlējumiem, kas viņiem nozīmējot tik daudz. 

Pēc īsās pozēšanas mediju pārstāvjiem pāris devās jaundzimušo iepazīstināt ar karalieni un viņas vīru princi Filipu. Karalienei šis ir astotais mazmazbērns.

Princis Čārlzs, kuram šis ir ceturtais mazbērns, otrdien vizītes Vācijā laikā pauda prieku par jaunpienācēju ģimenē un pauda nepacietību, kad varēs mazuli satikt.

Foto: Reuters/AFP/AP/ScanPix

Saseksas hercogi 6. maijā plkst.5.26 pēc Londonas laika (plkst.7.26 pēc Latvijas laika), beidzot satika savu pirmo atvasīti - 3,2 kg smagu dēliņu. Hercogiene dēlu pasaulē laida Portlandas slimnīcā, Londonā, kurp ar savu vīru princi Hariju slepeni devās jau 5. maijā. Dzemdības esot ilgušas astoņas stundas.

Jaundzimušais princis, kuram vēl nav dots vārds, kļuvis par septīto pretendentu uz Apvienotās Karalistes troni pēc sava vectēva prinča Čārlza, viņa vecākā dēla prinča Viljama un viņa bērniem Džordža, Šarlotes un Luisa un sava tēva prinča Harija.

Saseksas hercogi jāvārdu viens otram teica 2018. gada 19. maijā, bet par hercogienes grūtniecību pasaule uzzināja oficiālā paziņojumā no Kensingtonas pils  - 2018. gada 15. oktobrī. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu