Slavenības uz oglēm: Karīna Račko

Viens no pirmajiem vasaras vēstnešiem, kā zināms, ir ugunskura un uz grila cepta ēdiena smarža, kas vilina no kaimiņu pagalma. Kas gan būtu latvietis, ja viņš kaut reizi nebūtu cepis šašliku pie dabas krūts, baudot to kopā ar alutiņu? Katram no mums ir sava iecienītākā recepte, bet interesanti, ar kādu ēdienu grila sezona saistās sabiedrībā atpazīstamiem ļaudīm? TVNET jaunajā rubrikā “Slavenības uz oglēm” aicinājām ar savu recepti dalīties erotisko romānu autori Karīnu Račko!

Karīna gatavošanai izmantoja laša fileju bez ādas un asakām, papriku, zaļās olīvas bez kauliņiem, sarkano sīpolu, cukīni, citronu, citronpiparus un "Spilvas" "Cēzara mērci". Kāds bija galarezultāts - uzzini video!

Foto: Karīna Račko gatavo savu iecienītāko grila ēdienu

Pirmajā epizodē ar savu vasaras garšu dalījās mūziķis un skandalozā projekta "Caur ērkšķiem uz..." vadītājs Jānis Bukums, otrajā - kulinārijas blogeris Pipars, bet trešajā - grupas "Indygo" dalībnieki Mārtiņš Vaters un Mārtiņš Leja. 

Uz augšu