Rīgā oficiāli atklāts McLaren autosalons (4)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

McLaren Automotive atvēris jaunu autosalonu Rīgā, kas ir lielākā pilsēta ne tikai Latvijā, bet arī Baltijas valstis, un vienlaikus arī reģiona ekonomiskais, finanšu un biznesa centrs. 

Šis notikums ir kā svarīgs McLaren Automotive pieturas punkts tā tālākai biznesa attīstībai Austrumeiropas virzienā, kas dod svarīgu pienesumu McLaren ambiciozajam biznesa plānam Track25, kura ietvaros plānots izlaist 18 jaunus McLaren modeļus līdz 2025.gadam.

300 kvadrātmetru plašais salons K.Ulmaņa gatvē 75 ir viens no pirmajiem mazumtirgotājiem pasaulē, kas ir ieviesis jauno McLaren vizuālo identitāti. 

Pēcpārdošanas servisu un garantijas apkopes nodrošinās apmācīti un sertificēti McLaren Rīga mehāniķi.

Foto: Publicitātes foto

"Mūsu partneris Baltijas valstīs Luxury & Sports Cars SE ir pierādījis sevi kā spēcīgu un uz attīstību orientētu tirgus dalībnieku, kura uzmanības centrā ir augstais klientu servisa līmenis. Apmierināts un priecīgs klients ir viens no pamatelementiem, kas nodrošina ilgstošu un veiksmīgu biznesa attīstību. Tāpēc vēlos pateikt lielu paldies McLaren Rīga komandai par ieguldīto darbu šī autosalona izveidē, un esmu pārliecināts, ka tuvākie gadi nesīs ievērojamus McLaren pārdošanas apjomus visā Baltijā," - tā Deivids Gilberts, McLaren Automotive Eiropas reģiona vadītājs.

Foto: Publicitātes foto

Vienlaicīgi ar jaunā autosalona atklāšanu, McLaren Rīga prezentē jaunāko no McLaren modeļiem – McLaren GT, kas ir ceturtais modelis jau iepriekš pieminētajā Track 25 biznesa plānā. Šis grand tourer modelis būs jauna produktu sērija līdzās jau esošajām Sports, Super un Ultimate sērijām.

Foto: Publicitātes foto

McLaren Automotive sev raksturīgajā manierē ir piešķīris šī segmenta automašīnai vēl nebijušu vieglumu, kas apvienojumā ar moderno dizainu un augstas kvalitātes inovatīviem materiāliem rada McLaren superauto cienīgu sniegumu, braukšanas dinamiku un prieku. McLaren GT ir iespējams jau pasūtīt McLaren Rīga autosalonā. Pirmās piegādes plānotas jau šī gada beigas, un tā sākuma cena ir 201 500 EUR (cenā iekļauts 21% PVN).

Foto: Publicitātes foto

"Mēs esam ļoti lepni un priecīgi, ka, atklājot McLaren Rīga autosalonu, varam parādīt jaunāko no McLaren modeļiem – McLaren GT. Strādājot luksusa automašīnu tirgū jau vairāk nekā 10 gadus, redzam pieprasījumu pēc šī segmenta automašīnām un esam pārliecināti, ka kopā ar McLaren Automotive atbalstu, tuvāko gadu laikā Baltijas automašīnu parku un ielas padarīsim krietni interesantākas," saka Valdis Spredzis, Luxury & Sports Cars SE valdes priekšsēdētājs.

Foto: Publicitātes foto
Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu