Lauku idille un modernisma iemiesojums - aktrises Džesikas Albas mājoklis (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video/AFP/Scanpix

Meksikāņu izcelsmes aktrise Džesika Alba vēl pirms desmit gadiem būtu devusi priekšroku dzīvei kādā elegantā dzīvoklī, spēlējusi Twister un rīkojusi ballītes ar draugiem, taču tagad viss ir mainījies par 180 grādiem, tā atklāj aktrise amerikāņu izdevumam "Architectural Digest". Aktrise ar vīru un trīs bērniem pirms nepilna gada ievācās kādā šarmantā laucinieciska stila mājā Kalifornijā, kur bauda mieru ģimenes lokā.   

Aktrise Džesika Alba un viņas vīrs Kešs Vorens iepazinās "Fantastiskā četrinieka" filmēšanas laukumā 2004. gadā. Kopš tā laika pāris ir nešķirams, un nu beidzot abi ir iekārtojuši neatvairāmu ģimenes ligzdiņu Losandželosā, Kalifornijā. Pasakainajā mājā ir jūtams lauku šarms, bet vienlaikus no pagalma puses paveras eksotisks skats uz kanjonu un pilsētu. "Šī ir mūsu sapņu māja," stāsta aktrise. 

Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Unikālo īpašumu aktrise un kinoproducents atrada jau pirmajā meklēšanas dienā, bet, apskatot mājokli, jau pirmo 20 minūšu laikā pāris saprata, ka šī ir viņu īstā māja, kaut gan tā pat nelīdzinājās sapņu mājas vīzijai. Ēkas rekonstrukcijai par pamatu tika ņemti Vorena mātes mājoklis un Džesikas atrastās idejas sociālajā tīklā "Pinterest", bet lielāko artavu sniedza Elena Dedženeresa un viņas sieva Porša de Rosi, kas Albai un Vorenam ieteica sava mājokļa dizaineru kontaktus. 

Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Albas un Vorena māja tika pārveidota teju pilnībā - aktrise atklāj, ka viņas māja tika pārplānota, izveidotas jaunas terases vecā kamīna vietā, pārveidots pagalms un izveidots unikāls kopējais mājas dizains. "Es ļoti daudz laika pavadīju "Pinterest". Es ļoti vēlējos, lai šeit būtu tāda kā vecā pasaules un moderna franču dzīvokļa gaisotne," žurnālam "Architectural Digest" atklāj aktrise Džesika Alba. 

Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu