Jauna krāsa un rokturi - tik daudz vajadzīgs virtuves atjaunošanai

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Houzz/Publicitātes foto

Mēdz uzskatīt, ka virtuves atjaunošana prasa daudz laika, naudas un pacietības, taču tā nebūt nav taisnība. Šādu piemēru rāda kāda pāra virtuves pārvērtības Losandželosā - šīs virtuves pārmaiņām pietika vien ar jaunu krāsu, rokturiem, virsmas un flīžu nomaiņu, vēsta amerikāņu žurnāls "Houzz". 

Virtuves un vannasistabas remonts daudziem varētu šķist piņķerīgs, laikietilpīgs un dārgs, tomēr šīs telpas ir iespējams atjaunot arī par samērā nelielām izmaksām. Uzskatāms piemērs ir kāda amerikāņu pāra virtuves revitalizācija. 

Skapīši ēkā ir teju 35 gadus veci, taču tie ir izgatavoti no ozolkoka - šāda materiāla mēbeles ir dārgas un tās izmest, lai nomainītu pret laminētiem skapīšiem, būtu grēks. Tomēr, lai nebūtu jāsadzīvo ar veclaicīga paskata virtuvi, to ir iespējams atjaunot ar jaunu krāsas kārtu, skapīšu rokturiem, pieskaņotu virtuves virsmu un sienas flīzēm.

Šajā gadījumā virtuves skapīši ir pārkrāsoti zilā tonī, bet granīta virsma nomainīta pret baltu, glancētu lamināta virsmu. Savukārt veclaicīgās flīzes ir nomainītas pret baltām metro stacijas flīzēm, bet sienas ap tām ir nokrāsotas pieskaņotā sniegbaltā tonī. 

Tikpat lielu ietekmi virtuves dizainā rada skapīšu rokturi - rokturu nomaiņa neizmaksā daudz, turklāt to izdarīt ir pavisam vienkārši. Atliek vien piemeklēt atbilstošus aksesuārus, gaismekļus, traukus un ierīces maltītes pagatavošanai, kas virtuves pārvērtībām piešķirs punktu uz "i". 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu