“STV Pirmā!” iedvesmo dāmas ļauties sievišķībai un 30 dienas tērpties kleitās vai svārkos

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

“Kleitas ceļ pašapziņu, atraisa seksualitāti un ļauj justies brīvāk. Tajās ir kas maģisks. Mēs par kleitām!” tā, atbalstot iniciatīvu “30 dienas kleitās vai svārkos”, saka televīzijas sievietēm “STV Pirmā!” raidījumu vadītājas Zane Vaļicka un Daina Jāņkalne. Jau trešo gadu pēc kārtas “STV Pirmā!”, šoreiz sadarbībā ar portālu Egoiste.lv, iedvesmo visas Latvijas sievietes ļauties sievišķībai un jūnija 30 dienas sevi, kā arī citus žilbināt ar košām kleitām vai svārkiem. Turklāt dāmai, kura akcijā piedalīsies visaktīvāk un sociālajos tīklos sekotājus priecēs ar krāšņākajiem foto, sarūpēts īpašs pārsteigums – viņa saņems “Rīga Plaza” dāvāto iespēju 200 eiro vērtībā iegādāties pašu skaistāko kleitu kādā no tirdzniecības centra veikaliem. Jo kleitās ir spēks!

Svinēt vasaru, kā arī sievišķību un jūnijā tērpties svārkos vai kleitās, kopā ar “STV Pirmā!” apņēmušās gan kanāla raidījumu vadītājas un šovu dalībnieces, gan citas sabiedrībā zināmas personības. Turklāt dāmas neslēpj – ne vienai vien tas būs īsts izaicinājums, jo straujā dzīves ritma dēļ priekšroka nereti tiek dota biksēm. “Man kleita ir ekskluzīvs apģērbs, jo ikdienas steigā, protams, džinsos ir daudz ērtāk! Taču šī akcija ir lieliska iespēja atgādināt mums, sievietēm, ka esam un jebkurā situācija paliekam princeses! Sievietei jāsteidzas lēnām un jāļauj vīrietim sajust, ka esam gaisīgas un trauslas. Tādas, kuras ir jāsaudzē un jālutina! Sievišķīgs apģērbs palīdz justies tā vērtai un radīt apstākļus šai attieksmei!” par akciju saka sarunu šova “Starp mums runājot” vadītāja Zane Vaļicka.

Viņai pievienojas arī viena no šova “Pati pilnība”  dalībniecēm Lauma Vanaga.  Šovs sācis cīņu ar sabiedrības stereotipiem un atgādina, ka arī apaļīgas sievietes ir skaistas. Lauma atzīst - iniciatīva “30 dienas kleitās vai svārkos” rūda raksturu un ļauj beidzot likt lietā tās kleitas, kuras jau sen krāj putekļus skapī. Jo citādi tās tur tā arī nogulētu visu vasaru. Lauma ir pārliecināta, ka tieši sievietes personība ir tā, kas kleitai piešķir unikalitāti. “Manuprāt, kleitas vai svārki paši par sevi neliek justies sievišķīgākai. Arī sieviete platās sporta biksēs un T-kreklā var tāda būt. Visa sāls slēpjas sievietes harismā. Jo tieši personība ir tā, kas kleitu papildina ar savu burvību,” saka Lauma.

Savukārt Daina Jāņkalne vērš uzmanību uz kleitu spēku un to, ka tieši šis apģērbs var būt gan lielisks akcents, gan sarūpēt izaicinājuma un pat mulsuma pilnus brīžus: “Uzvelkot "nepareizu" bikškostīmu, sieviete var izskatīties... nelāgi, taču viņas profesionālā caursišanas spēja un "ātrums", visdrīzāk necietīs. Toties, uzvelkot "nepareizu" kleitu, var vienkārši nobremzēties un novecot, zaudēt enerģiju un pārvērsties par kunkuli. Par laimi, ir arī otrādi - "pareizā" kleita uzspodrina pašapziņu, atraisa seksualitāti un paceļ metru virs zemes. Tas viss, protams, tikai papildus visam, kas mums katrai dots, kaut vai maisā tērptām. Tāpēc attiecības ar kleitām man - strādājošai 21. gadsimta sievietei - nav vienkāršas, toties kaisles pilnas. Grēks būtu tādas pārtraukt, tāpēc: “Mēnesis kleitās? Es – par!”

Iniciatīvu atbalsta arī šova “Pati pilnība” dalībniece Airita Gerharde, kura drosmīgi atzīst: “Es bez kleitām nevaru!” Tās liek sievietēm starot un izskatīties vēl sievišķīgākām, seksīgākām, apmierinātākām. Mums ir jāvelk kleitas un svārki, jārāda savas skaistās kājas un jāļauj vējā plīvot matiem!”

Kā piedalīties “STV Pirmā!” akcijā “30 dienas svārkos un kleitās?”

Ikviena „STV Pirmā!” skatītāja tiek aicināta pievienoties iniciatīvai un visu jūniju tērpties kleitās vai svārkos. Lai piedalītos akcijā, ik dienu no 1. līdz pat 30. jūnijam pirms došanās savās ikdienas gaitās nofotografē sevi un savu vasarīgo tērpu, bet bildi publicē Facebook vai Instagram, pievienojot tēmturi #STVUzvelcKleitu. Un, iespējams, tieši tu 1. jūlijā tiksi palutināta ar 200 eiro dāvanu karti no tirdzniecības centra “Rīga Plaza” jaunas kleitas iegādei. Tāpat dāmas aicinātas sekot līdzi televīzijas „STV Pirmā!” Facebook lapai, kur ik nedēļu tiks apkopoti skaistāko kleitu un svārku foto, kā arī būs iespējams uzzināt, ko par akciju domā sabiedrībā pazīstamas personības.

Savukārt iedvesmojošus stila padomus, slavenību kleitu veiksmes un neveiksmes stāstus, kleitu “topu” un pat tērpu dueļus meklē portāla Egoiste.lv sadaļā “30 dienas kleitās”. Turklāt tur sarūpēts arī īpaši tematisks pārsteigums – rakstu sērija par Latvijā populāru dāmu līgavu kleitām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu