"Nomination loves Latvia": Florencē darinātas rotaslietas par godu Latvijai (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: publicitātes

Zīmola galveno personalizējamo aproču kolekciju Composable raksturo aizrautīga attieksme pret cilvēkiem un nepārtraukta dzīves un mīlestības svinēšana. Šobrīd kolekcijai ir pievienoti daži jauni simboli, kas slavina vienu no mūsu jaunākajiem un stilīgākajiem tirgiem: Latviju.

Pieejami jauni aproču posmiņi dažādos stilos: 18 karātu zelta posmiņš ar uzrakstu “Latvija” un trim sarkanām emaljas zvaigznēm, kas simbolizē valsts karogu, vai arī mirdzošs sudraba posmiņš “I <3 Riga” kā mīlestības apliecinājums vienai no jaunākajām un patlaban pievilcīgākajām Eiropas pilsētām! Piedāvājumā arī divi savienoti sudraba posmiņi, kuros attēloti visā pasaulē pazīstami latviešu raksti vai Rīgas torņu siluets.

Simboli ir ražoti Itālijā Nomination ateljē studijās un renesanses pilsētas Florences apkaimē. Katru simbolu ir radījuši prasmīgi daiļamatnieki no 18 karātu zelta, ar rokām apgleznojot emalju un iestrādājot akmentiņus. Jebkurā brīdī jums ir iespēja savai aprocei pievienot jaunus savienojamos posmiņus, lai veidotu personalizētu aproces dizainu un stāstītu savu stāstu.

Izvēlieties savus iecienītākos posmiņus un parādiet savu mīlestību pret šo brīnišķīgo valsti!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu