"KPV LV" par savu kandidātu eirokomisāra postenim līdz šim nav spriedusi, bet lēmumu paziņos pirmdien (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Atis Zakatistovs
Atis Zakatistovs Foto: Ieva Leiniša / LETA

Partijas "KPV LV" Saeimas frakcijā nav apspriesta iespēja virzīt savu kandidātu eirokomisāra amatam, kā arī vēl nav pieņemts lēmums par kāda cita pretendenta atbalstīšanu, tomēr par savu pozīciju koalīcijas partnerus frakcija informēs sadarbības sanāksmē pirmdien, 10.jūnijā, pastāstīja frakcijas priekšsēdētājs Atis Zakatistovs.

Šonedēļ, iespējams, ceturtdien, 6.jūnijā, "KPV LV" frakcijai paredzēta tikšanās ar eirokomisāra amata kandidātu, pašreizējo Eiropas Komisijas viceprezidentu Valdi Dombrovski (JV).

Zakatistovs atturējās prognozēt, kad tieši līdz koalīcijas sanāksmei "KPV LV" šajā jautājumā varētu pieņemt savu lēmumu. Vaicāts, vai "KPV LV" virzīs savu kandidātu eirokomisāra postenim, politiķis norādīja, ka partijas frakcijā šāda iespēja pašlaik nav apspriesta.

Kā ziņots, koalīcijas partijas vēl uz nedēļu atlikušas jautājumu par Latvijas kandidātu Eiropas Savienības komisāra amatam, lai koalīcijas partneri minēto jautājumu izrunātu savās frakcijās, iztaujātu Dombrovski un pieņemtu lēmumu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu