Laikraksts: Pelosi demokrātiem privāti sacījusi, ka vēlas Trampu "redzēt cietumā" (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
ASV Pārstāvju palātas spīkere Kalifornijas štata demokrāte Nensija Pelosi
ASV Pārstāvju palātas spīkere Kalifornijas štata demokrāte Nensija Pelosi Foto: EPA/Scanpix

ASV Pārstāvju palātas spīkere Kalifornijas štata demokrāte Nensija Pelosi privātā sarunā demokrātu vadības pārstāvjiem sacījusi, ka vēlētos Savienoto Valstu prezidentu Donaldu Trampu "redzēt cietumā", atsaucoties uz vairākiem avotiem, trešdien vēsta tīmekļa medijs "Politico".

Šādi Pelosi izteikusies, otrdienas vakarā tiekoties ar Pārstāvju palātas tieslietu komitejas priekšsēdētāju Džeroldu Nadleru un citiem demokrātiem, kas veic izmeklēšanu pret Balto namu, apliecinājuši avoti.

Nadlers esot lūdzis Pelosi, lai spīkere ļauj viņa komitejai sākt impīčmenta izmeklēšanu, tomēr demokrātu līdere to noraidījusi.

"Es negribu redzēt, ka viņš impīčmenta ceļā tiek atstādināts. Es gribu viņu redzēt cietumā," atbilstoši "Politico" informācijai sacījusi Pelosi.

Spīkeres birojs šos viņai piedēvētos izteikumus medijiem nav komentējis.

Kā trešdien Nadlers sacīja telekanālam CNN, pastāv iespēja, ka varētu tikt sākta impīčmenta izmeklēšana, tomēr "tam šobrīd, kā šķiet, nav atbalsta".

Pelosi iebilst pret Trampa impīčmentu, skaidrojot, ka priekšnosacījumi impīčmentam ir sabiedrības atbalsts un spēcīgs atbalsts abās lielajās partijās.

"Esiet droši. Mēs precīzi zinām, uz kāda ceļa mēs esam. Mēs precīzi zinām, kādi soļi ir jāsper," trešdien žurnālistiem sacīja Pelosi.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu