Jūnija sākumā norisinājies pirmais GS rallijs Latvijā motociklu entuziastiem

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
BMW Motorrad GS RALLY 2019
BMW Motorrad GS RALLY 2019 Foto: Publicitātes foto

Pašā vasaras sākumā, no 7. līdz 9. jūnijam pirmo reizi norisinājās “BMW Motorrad GS RALLY 2019”, kas pulcēja BMW GS motociklu entuziastus no visas Latvijas. Dalībniekiem bija iespēja izbraukt īpaši veidotu maršrutu ar skaistām, daudzveidīgām ainavām un pārbaudīt savu motociklu veiktspēju dažādos uzdevumos. 

Motorallija trases kopējais garums bija aptuveni 350 km maršrutā Rīga - Madona - “Dridži”. Trīs dienu laikā dalībnieki, kas bija 25 - 45 gadus veci, brauca pa grunts ceļiem, kalnainiem apvidiem, pļavām, meža takām un strautiem, pelnot punktus par dažādu uzdevumu izpildi, piemēram, vienā no uzdevumiem, kas bija veidots sadarbībā ar sporta un tūrisma preču veikalu “Virsotne”, dalībniekiem uz ātrumu bija jāsaliek pareizi čemodānā mantas, lai tajā satilptu viss nepieciešamais.

Rallija rezultatīvākie dalībnieki individuālajos braucienos bija Jānis Ērglis, Edmunds Astičs un Gints Garselis. Komandas braucienos ar 65 punktiem pirmajā vietā ierindojās Gints Garselis, Raimonds Knopkins, Raimonds un Baiba Arāji. Ar 60 punktiem otrajā vietā ierindojās Gatis Zeibots, Gvido Beitins un Uģis Zeibots, bet trešajā vietā, ar 58 punktiem ierindojās Edmunds Astičs, Oskars Dārziņš, Rolands Loginovs. Sacensībās piedalījās arī Sandijs Hāns un Jānis Traubergs, kuri nesen atgriezās no ceļojuma uz Dienvidāfriku, kurā viņi devās ar jaunajiem BMW F850 GS. 

Materiāls tapis sadarbībā ar “BMW Motorrad” pārstāvi Latvijā - “Inchape Motors Latvia”

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu