Mežavairogi svin 10 gadu jubileju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs foto
Ilustratīvs foto Foto: Reuters/ScanPix

Dzīvnieku patversmes Mežavairogi 10 gadu jubilejas pasākums notiks 30. jūnijā no pulksten 12 līdz 16 Ķekavas novada Meža Vairogos.

Mūsu dzīvnieku patversme ir otrā lielākā Latvijā un vienīgā, kura uzņem arī nelaimē nokļuvušus savvaļas un lauksaimniecības dzīvniekus. Mūsu sadarbības partneri ir vairāk kā 40 pašvaldības visā Latvijā.

Jau astoto reizi rīkojam adoptēto un patversmju dzīvnieku izstādi-sacensības „Saimniek, kāpēc tu mani nemeklē?”. Mēs to darām, lai popularizētu dzīvnieku adopciju no patversmēm un cīnītos ar dzīvnieku nekontrolētu vairošanu, izglītojot sabiedrību un veicinot suņu saimnieku atbildīgu attieksmi pret saviem mīluļiem. Minētajā pasākumā tiek organizēti dažādi konkursi, suņu paklausības daudzcīņa, minisemināri, diskusijas, kinologu un veterinārārstu konsultācijas. Šogad liksim uzsvaru un suņu dabisko ēdināšanu un pareizu audzināšanu.

Kā parasti apmeklētājiem būs iespēja iestiprināties.

Plānotais apmeklētāju skaits 500 cilvēki. Dalībnieku – 70. Uz pasākumu īpaši aicinām arī ģimenes ar bērniem – atrakcijas būs paredzēta arī mazajiem.

Ieeja par ziedojumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu