Vīrietim policija atņem McLaren 10 minūtes pēc iegādes

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
McLaren 600LT by MSO
McLaren 600LT by MSO Foto: Publicitātes foto

Var iztēloties cilvēka prieku un gandarījumu, kad visi dokumenti parakstīti un beidzot saņemtas jaunā superauto atslēgas. Var iztēloties arī pamatīgo vilšanos, kad tikai 10 minūtes pēc izbraukšanas no salona atpakaļskata spoguļos iemirgojas zilas bākugunis un lielie prieki ir galā.

Tieši tā gadījies kādam kanādietim no Vankūveras, kuru par ievērojamu ātruma pārsniegšanu policija apturēja vien dažu kilometru attālumā no autosalona. Vietā, kur atļauts braukt ar 90 km/h, vārdā neminētais vīrietis no sava jaunā McLaren 600LT bija izspiedis 161 km/h. Jāsaka - labi vien, ka ne 300, jo arī tie šim britu superauto ir pa spēkam. 

Atbilstoši Kanādas likumiem par tādu pārkāpumu paredzēta mašīnas konfiskācija uz nedēļu un sods 280 dolāru apmērā. Ja kanādietis šādu pārkāpumu atkārtos, mašīnu viņam atņems uz vienu līdz diviem mēnešiem, bet naudas sods jau būs robežās no 700 līdz 1200 dolāriem.

Var piebilst, ka kādam vācietim pērn ar jaunu McLaren, turklāt ekskluzīvo modeli Senna, kas maksā ap 800 tūkstošiem eiro, nepaveicās vēl vairāk - viņš ar to avarēja, nenobraucot pat 100 kilometrus.

Fotogalerija: McLaren 600LT Spider by MSO

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu