Latviešu zīmols “One Wolf” radījis saulesbriļļu kolekciju

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
“One Wolf” saulesbriļļu kolekcijas prezentācija
“One Wolf” saulesbriļļu kolekcijas prezentācija Foto: Publicitātes foto

“Būtiski no mūsu puses, radot kolekciju, bija, saglabāt saulesbrillēm “unisex” stilu un briļļu formas, kā arī domāt par netradicionālākiem krāsu un materiālu salikumiem, jo nelielas “nepareizības” un stilistiski kontrasti ir ļoti raksturīgi “One Wolf” dizainā," stāsta viena no “One Wolf” zīmola dibinātājām Sarmīte Mickeviča.

"Tā, piemēram, formu ziņā jūtama atsauce uz deviņdesmito gadu stilistiku, kad modē spēcīgi sevi pieteica “Grange” un “Rave” subkultūras.

Kolekcijā šobrīd paredzēti vairāk nekā desmit modeļi, kur apvienosies gan šauras, apaļas, gan apjomīgas formas saulesbrilles, sākot no tumši tonētām lēcām, siluetā viendabīgām brillēm, līdz ēteriski gaisīgu toņu salikumiem gan saulesbriļļu ietvaros, gan lēcās.

Tāpat, kopīgiem spēkiem ir tapis piedāvājums iegādāties jebkuras “One Wolf” aktuālās pavasara/vasaras saulesbrilles kopā ar melnu vai baltu t-kreklu. Manuprāt, ļoti pozitīvi vērtējama divu un vairāku latviešu kapitāla uzņēmumu sadarbība, jo darot kopā, rezultāts ir ļoti profesionāls un cilvēkiem tīkams, kā arī pats sadarbības process vērtējams kā ļoti aizraujošs,” par kopīgi ar optikas salonu "VIZIONETTE" radīto saulesbriļļu kolekciju stāsta viena no “One Wolf” zīmola dibinātājām Sarmīte Mickeviča.

Saulesbriļļu un apģērbu kolekcijas prezentācija notika otrā VIZIONETTE salona atklāšanas pasākumā laikā.

Te arī mūsu viesošanās jaunajā optikas salonā: Kā bailes no optometrista pārvērst baudā jeb vieta, kur acīm ir pat SPA

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu