Pēc incidenta Austrijas GP izcīņā jāsāk šaubīties par McLaren ielas auto ugunsdrošību

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Austrijas Grand Prix izcīņa, kas norisinājās aizvadītajā nedēļas nogalē daudziem atmiņā paliks ar notikumiem pāris apļus pirms finiša, kad Nīderlandes sportists Makss Verstapens pa iekšmalu veica drosmīgu apdzīšanas manevru, nedaudz malā pasitot tā brīža līderi Šarlu Leklēru no Monako.

Rezultātā šīs bija kārtējās sacensības, kurās uz sanāksmi pulcējās stjuarti, lai spriestu, vai apdzīšanas laikā pārkāpti noteikumi un Verstapenam nepienākas sods. Galu beigās izmaiņas rezultātos netika veiktas un Leklēram nāksies vien par pirmo uzvaru savā karjerā cīnīties citviet.

Šis gan nebūt nebija vienīgais ievērības cienīgais incidents Austrijas Red Bull trasē. Tur vēl pirms Grand Prix izcīņas sākuma skatītāju priekšā norisinājās parāde, kur viens no goda viesiem bija bijušais austriešu Formula 1 pilots Gerhards Bergers. Viņš trasē bija devies ekskluzīvajā McLaren Senna superautomobilī, kurš negaidīti un bez uzliesmoja. 

Kā raksta Drivetribe.com, Bergers liesmas savlaicīgi pamanījis un piestājis trases malā, lai trasi apkalpojošais personāls tās varētu nodzēst. Tas arī veiksmīgi izdevās, taču McLaren jāpadomā, ko darīt, lai negaidīta uzliesmošana neatkārtotos. Galu galā šis nav pirmais šāda veida negadījums, jo šā gada sākumā krietni vien lielāka uguns nelaime piemeklēja amerikāņu YouTube blogera Salomondrin aptuveni miljonu dolāru vērto auto.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Nepalaid garām!
Uz augšu