Ar šo video jēdziens "apvidus auto tests" iegūst jaunu nozīmi (13)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Reti kurš apvidus automobilis savā darba mūžā nonāk skarbos, tam paredzētos apstākļos. Visbiežāk šādi auto tiek lietoti pilsētvidē, lietotājiem sniedzot drošības sajūtu, ka ir labāk pamanāmi, jo sēž lielā spēkratā.

Zemāk pievienotajā video tikmēr iemūžināta atrakcija no kādām trofi reidu sacensībām Krievijā. Tā ir auto entuziastu mērošanās spēkiem īpaši skarbos apstākļos, kas pa spēkam ir tikai īpaši aprīkotiem auto. Ne reti tādiem, ko veido cauruļu rāmis, ar pamatīgiem riteņiem, motoru, stūri un sēdekļiem.

Kādam Volkswagen Touareg saimniekam, acīmredzot, tikmēr šķita, ka tur, kur var izbraukt Ņiva ar traktora riepām, noteikti cauri tiks arī viņa apvidnieks. Gandrīz jau arī izdevās, taču purvainā, izmērcētā augsne izrādījās pārāk liels kumoss, ko ar sērijveida automobili tomēr neizdevās sagremot un Touareg pēc palēcieniem bagāta skrējiena pa dubļiem un bērzu birzi nokrita uz ceļiem smagā apvidus priekšā. 

Laimīgā kārtā minētā Ņiva bija turpat netālu, un ar tās palīdzību Volfsburgas izstrādājums no purva tika izvilkts, taču bez sekām pārgalvīgais brauciens nepalika. Jo, ja pirms savdabīgā testa brauciena Touareg izskatījās kā normāls auto, tad mirkli vēlāk tas jau bija ar apdauzītiem diskiem, atlocītiem spārniem, bez priekšējiem lukturiem, bampera, dekoratīvās radiatora restes un citiem bojājumiem.

Spriežot pēc reģionālā koda (174) smagi cietušā Volkswagen Touareg numura zīmē, sacensības un improvizētais apvidus auto tests norisinājās Čeļabinskas apgabalā.

Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu