Mācītāja iebildumu dēļ atcelts Doma laukumā plānotais Vispasaules alus dienas gadatirgus (10)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Rīgas Doma dekāns Elijs Godiņš
Rīgas Doma dekāns Elijs Godiņš Foto: Sintija Zandersone/LETA

Rīgas Doma baznīcas pārvaldes valdes priekšsēdētāja, mācītāja Elija Godiņa iebildumu dēļ atcelts šogad 2.augustā Doma laukumā plānotais Vispasaules alus dienas gadatirgus, pavēstīja alus, iesala dzērienu un kvasa biedrībā "Alus brālība".

Biedrībā informēja, ka pasākums nenotiks, jo tā norises saskaņošanas procesā ar Doma laukumā esošajiem uzņēmumiem un iestādēm iebildis Godiņš, argumentējot, ka tas konfliktē ar pasākuma vietu - Doma laukumu.

"Šā iemesla dēļ nav iespējams saņemt pašvaldības atļauju publiska pasākuma norisei un pasākums nevar notikt," pauda "Alus brālībā".

Savukārt ar Godiņu aģentūrai LETA pagaidām nav izdevies sazināties.

TVNET jau ziņoja, ka šogad 2.augustā Doma laukumā ar alus gadatirgu pirmo reizi valstī bija plānots atzīmēt Starptautisko alus dienu, kurā bija iecerējuši piedalīties gandrīz visi Latvijas alus ražotāji.

Starptautiskās alus dienas svinības plānoja rīkot "Alus brālība", kā arī starptautiskā alus festivāla "Latviabeerfest", Latvijas alus Gada balvas pasniegšanas ceremonijas, konkursa "Baltic Beer Star" un festivāla "Riga Craft Beer Weekend" rīkotājs, tehniskā nodrošinājuma uzņēmums "Showconsulting".

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu