Tūrisma māju kompleksam SALA meklē jaunu saimnieku (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: city24.lv

Tūrisma māju komplekss meža ielokā, Vertukšnes ezera krastā, ar intriģējošu nosaukumu "SALA" ir īpašums, kur jau 10 gadus ir iestrādāts atpūtas, nakšņošanas, dziedināšanas, pirts rituālu un masāžas bizness. 

Īpašums Lūznavas pagastā, Rēzeknes novadā, sastāv no divām galvenajām mājām: brīvdienu mājas ar pirti un dzīvojamās mājas, kā arī vēl 5 palīgēkām un būvēm. Visas ēkas ir jaunas, būvētas, sākot ar 2002. gadu.

Foto: city24.lv

Brīvdienu mājā ar pirti pieejamas 10 guļamvietas, bet vasaras mājā - 3 guļamvietas ar aktīvās atpūtas zonu pagalmā (piemēram, basketbola un volejbola spēļu organizēšanai). Papildu priekam un enerģiskai saimniekošanai pieejami divi piemājas dārziņi ar augļukokiem un ogulājiem. 

Īpašums izvietots zaļā teritorijā (1,32 hektāri), meža ielokā (1,0 ha), Vertukšnes ezera krastā (160 metrus gara krasta līnija). Kā liecina īpašuma pārdošanas sludinājumā pieejamā informācija, "SALA" ir tuvu Rēzeknei (18 km) un atrodas tikai 800 metru attālumā no šosejas Rēzekne - Daugavpils, 3 km attālumā no Maltas, ar iespēju ikvienā gadalaikā bez raizēm nokļūt brīvdienu māju teritorijā. 

Foto: city24.lv

"Vajadzības gadījumā īpašumu var apsaimniekot divi īpašnieki, katrs savā mājā, ar atsevišķu pieguļošo teritoriju un vajadzīgajām saimniecības ēkām," iesaka īpašuma pārdevējs. 

Vairāk informācijas par piedāvājumu meklē šeit.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu