Malaizijā pazudusi britu pusaudze; džungļos atrastas mirstīgās atliekas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Pazudusī Nora kopā ar savu māti.
Pazudusī Nora kopā ar savu māti. Foto: AFP / Scanpix

Malaizijā 4. augustā bez vēsts pazuda 15 gadus vecā britu pusaudze Nora Kveirina. Policija izmeklēšanas gaitā Malaizijas džungļos atradusi kāda cilvēka mirstīgās atliekas, un ir pamats domāt, ka tā varētu būs pazudusī jauniete, ziņo CNN.

"Šobrīd mēs nevaram simtprocentīgi apgalvot, ka tā ir Nora. Tomēr pieļaujam iespēju, ka tas tā varētu būt," otrdien paziņoja labdarības fonds, kas palīdz meitenes ģimenei.

Tiks veiktas analīzes, lai identificētu mirstīgās atliekas.

15 gadu vecā Kveirina naktī uz 4. augustu pazuda no savas viesnīcas istabiņas. Malaizijas varasiestādes veica vērienīgu meklēšanas operāciju, kurā iesaistītas arī kinologu vienības un helikopteri.

Kveirina cieš no retas iedzimtas slimības - holoprosencefālijas, kuras dēļ meitenei ir mācīšanās un attīstības traucējumi. Šā iemesla dēļ viņas vecāki netic, ka meitene pati izgāja no istabas un devās nezināmā virzienā.

Ceturtdienas, 8. augusta, meklēšanas laikā likumsargi izmantoja meitenes mātes balss ierakstu, kurā viņa sacīja: "Nora, dārgā, es mīlu tevi. Mamma ir šeit."

Sestdien mediji vēstīja, ka policija paziņojusi, ka sākusi nopratināt viesnīcas darbiniekus, kā arī ķērušies pie reģiona pedofilu un noziedznieku pārbaudes.

CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu