Kristīne Belicka: es ar čemodānu padusē un mazo ratos atgriezos Latvijā. Man nebija ne pajumtes, ne darba. (2)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: STV

Aktrises Kristīnes Belickas attiecības bija balstītas uz ilūzijām, kuras radīja attālums starp abiem, tāpēc viņa atgriežas Latvijā. "Tobrīd es pat nezināju, kur braukšu. Man nebija neviena, kas mani varētu sagaidīt. Es ar čemodānu padusē un mazo ratos atgriezos Latvijā," raidījumā "Sieviete. Personīgi" stāsta savu šķiršanās stāstu. 

"Atceros kā tagad - tā bija silta vasaras nakts un es visu nakti nostaigāju pa parkiem, smaržojot dabu un sajūtot savu brīvību. Es apzinājos, ka ilūzijas ir sabrukušas un šī ir realitāte, ka man nekā te nav. Man nebija pat kur palikt. Nebija darba. Biju gatava pat iet uz krīzes centru," atceras aktrise. "Bet es zināju, ka viss būs labi. Ka kaut ko izdomāšu. Tā es devos dzīvot uz Kolku."

"Sieviete. Personīgi” pirmajā raidījumā Daina Jāņkalne meklēs atbildi uz jautājumu - vai ir iespējamas attiecības, ko šķir attālums, un kā nepazaudēt vienam otru šādā ģimenes modelī? Ar saviem pieredzes stāstiem dalīsies  raidījuma “Māmiņu klubs” vadītāja un blogere Kristīne Virsnīte, aktrises Kristīne Krūze-Hermane un Kristīne Belicka, pavāre un pasākumu organizētāja Vanesa Rufino, kura dzimusi Brazīlijā, bet nu jau vairāk nekā 10 gadus par savām mājām sauc Latviju, un skaistumkonkursu rīkotāja Kristīne Lindenblate. Dzirdēsiet gan par to, kā pārvēršas ikdienišķu gaitu plānošana, kad mīļotā cilvēka nav blakus, gan par to, kā atjaunot kopā dzīvošanas iemaņas, ja ilgs laiks ir pavadīts šķirti. “Es zvanīju viņam un raudāju, ka es šādi dzīvot nevaru. Ka es šādi nevarēšu, lūdzu, brauc mājās,” grūtākos attiecību mirkļus raidījumā atceras Kristīne Virsnīte, kuras dzīvesbiedrs ilgāku laiku strādāja Krievijā, kamēr viņa Latvijā kārtoja gan ar bērnu audzināšanu un mājas soli saistītos jautājumus, gan turpināja savu profesionālo karjeru. Lai gan dažiem raidījuma varoņiem nācās atzīt, ka attālums radījis sapņus un ilūzijas vienam par otru, kas satiekoties novedis pie lēmuma šķirties, atšķirtībai piemīt arī zināmas priekšrocības. Kā atzīst Kristīne Belicka: “Protams, ir sava veida romantika tajā, ka tev sūta ar roku rakstītas vēstules, smaržas un konfektes.”

Atšķirīgi pieredzes stāsti par mūsdienās tik bieži sastopamajām “attāluma attiecībām” un tiešas sarunas par jautājumiem, kas aktuāli ikvienai sievietei, – Dainas Jāņkalnes sarunu raidījuma “Sieviete. Personīgi’ jaunā sezona jau no 14. augusta trešdienās plkst. 21:00 “STV Pirmā!” 

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu