Jansone: man nebija mērķis noprecēt savu Denzelu Vašingtonu. Tā tas sanāca! (6)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums

Basketboliste Liene Jansone jau trīsarpus gadus ir kopā ar savu vīru, dēliņa Marsello tēti no Teksasas, kur viņš šobrīd aizvien uzturas. Raidījumā "Starp mums runājot..." basketboliste stāsta, kā jūtas tik tālu projām no mīlotā un par jaunās māmiņas lomu. Kā arī par to, vai fanošana par aktieri Denzelu Vašingtonu jebkādi ietekmēja vīra izvēli.

"Pirms gada vēl domāju, ka jā - braukšu dzīvot pie viņa, bet tagad darām visu, lai mēs visa ģimene būtu šeit. Mēs esam pazīstami jau trīsarpus gadus, dēliņam Marsello jau ir divi gadi, un no šā laika mēs bijām tikai tagad vasarā kopā šogad. Neticas, ka tā tas laiks skrien.  Kas ir visgrūtākais? Nebūt tam cilvēkam blakus. Var jau parunāties kādu vakaru, bet gribas to Denzelu Vašingtonu skatīties arī dzīvē," smejoties stāsta basketboliste. 

Jā, Jansone nav slēpusi, ka viņas elks kopš jaunības bijis aktieris Denzels Vašingtons un tagad, skatoties uz viņas vīru, liekas  - viss ir pēc plāna. Tomēr tas nav tā noticis. "Nē, nebija man mērķa noprecēt savu Denzelu Vašingtonu. Tas vienkārši tā sanāca, salikās un notikās," stāsta Liene.

Jansone arī atklāti raidījumā stāsta par to, kā ir būt māmiņai un ka ir brīži, kad labāk gribas iemest izšķirošo soda metienu, nevis celties divos naktī un barot mazo. "Tomēr katrā lietā ir savs foršums un esmu laimīga, skatoties kā aug mans dēliņš," atzīst Jansone. 

Vairāk skaties raidījumā "Starp mums runājot" (STV Pirmā) otrdienās 21:00.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu