No baisa kambara par šiku buduāru piecās dienās

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Twitter/@leannelimwalker

Internetā atradīsi dažnedažādus ieteikumus, kā paša rokām pārveidot skapīšus, izgatavot gultu ar polsterētu galvgali vai radīt unikālas bļodiņas no kancelejas preču veikalā iegādāta māla. Tomēr realitātē pašu gatavoti sīkumi, kur nu vēl remonts, var izrādīties par īstu izaicinājumu. Taču kāda meitene, blogere Lianna Lima-Valkere vien piecu dienu laikā nepatīkamu kambari pārvērta par mājīgu un sievišķīgu buduāru. 

Savu māju Lianna ar līgavaini Polu iegādājās pirms gada un visu šo laiku ir veltījuši mājokļa renovācijai un remontam. Par katru renovāciju Lianna dāsni stāsta arī savā Instagram profilā. Viena no pēdējām telpām, kas bija palikusi teju neskarta, bija viesu guļamistaba. Šeit meitene bija vien nokrāsojusi iebūvēto drēbju skapi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leanne Lim-Walker (@leannelimwalkerhome) on

Grūdiens viesu guļamistabas pārvērtībām bija Liannas 30 gadu jubileja, kad pie jaunā pāra plānoja viesoties radi un draugi. Lai viesiem nevajadzētu gulēt uz piepūšamā matrača veclaicīgā, zilā istabā, Lianna to renovēja. Šis process ilga vien piecas dienas. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leanne Lim-Walker (@leannelimwalkerhome) on

Lianna gan savā Instagram profilā min, ka nevajadzētu ļauties galarezultāta žilbinājumam. "Šis ir ļoti satriecošs galarezultāts un jums šķietami neprasa daudz laika, taču man tā bija   ar asinīm, sviedriem un asarām pilna nedēļa," stāsta Lianna. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu