Adamss: esmu veikusi mezoterapiju un reiz sašpricēju lūpas

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Ieva Adamss
Ieva Adamss Foto: Zilgma Kukle/LETA

Kāpēc par zobārsta apmeklējumu mēs runājam bez aiztures, bet par plastiskajām ķirurģijām vai estētiskās skaistumkopšanas procedūrām kaunamies? Pasākumu vadītāja Ieva Adamss stāsta par savu pieredzi un skaidro iemeslus. 

"Kad man jautā, ko esmu darījusi ar savu ādu, man īsti nav ko teikt. Esmu divas reizes mūžā veikusi mezoterapiju un vienu reizi pirms pusgada es sašpricēju lūpiņas," STV Pirmā raidījumā "Sieviete. Personīgi" stāsta Ieva Adamss

Kāds bija iemesls ļauties lūpu palielināšanai? "Viendien es sapratu, ka man tās lūpas ir tik saplakušas, ka es vairs nevaru tās izcelt pat ar lūpu kontūrzīmuli. Es to izdarīju tā, ka neviens pat no mājiniekiem to nepamanīja. Tātad, ja tu to dari tā, lai nav acīm redzami pārspīlēts, ar domu - es tagad būšu seksa karaliene, es neredzu problēmu..."

Sievietes tik ļoti vēlas saglabāt jaunību... līdz pat sirmam vecumam! Kā to izdarīt un vai mērķis attaisno līdzekļus? Kādus “upurus” nest? Vilkt vai nevilkt minisvārkus pēc 50 un vai ļauties pārvērtībām pie plastikas ķirurga? Vai varbūt īsi pirms piecdesmitās jubilejas kļūt par mammu? Daina Jāņkalne meklēs atbildes uz šiem jautājumiem, runājot ar sabiedrībā pazīstamiem, enerģiskiem un iedvesmojošiem cilvēkiem – žurnālisti Allu Petropavlovsku, režisori Ilonu Brūveri, uzņēmēju Elitu Drāki, kultūristu Aivaru Visocki un citiem. Tiešas sarunas par jautājumiem, kas aktuāli ikvienai sievietei – Dainas Jāņkalnes sarunu raidījums “Sieviete. Personīgi’  trešdien, 4. septembrī, plkst. 21:00, televīzijā sievietēm “STV Pirmā!”

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu