Blogere tiešraides laikā sekotājiem nodemonstrē savu avāriju ar auto (7)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Tīkojot pēc slavas un atpazīstamības globālajā tīmeklī, ļaudis ir gatavi uz neticamām, pārgalvīgām lietām - lēkāšanu starp debesskrāpjiem, rāpšanos klintīs u.c. Daudziem tas izdodas tīri labi ar šādām ekstrēmām izdarībām, tomēr ir slavas tīkotāji, kam galvenais rīks ir viedtālrunis, un tas tad tiek lietots it visur un vienmēr.

To, cik bīstama var būt atkarība no savas dzīves demonstrēšanas draugiem, paziņām un pilnīgi nepazīstamiem cilvēkiem globālajā tīmeklī, vēlējies parādīt Austrālijas kanāls ABC, kas savā šovā noalgojis jautru aktrisi un ar vecu auto, kā arī dažiem specefektiem imitējis situāciju, kas nav neiedomājama uz plašās pasaules ceļiem.

Proti, galvenais vēstījums šeit ir: čatošana ar draugiem un pārslēgšanās starp vairākām sociālo mediju platformām nebūtu nekas sarežģīts, ja to darītu, sēžot dīvānā. Tomēr, ja šīm darbībām pievieno arī dziedāšanu un stūres grozīšanu braucošā mašīnā, lietas kļūst riskantākas. 

Tāpat video parāda arī to, ka sociālie tīkli ir svarīga sastāvdaļa pasaules sabiedrības ikdienā - vieni par avāriju uzjautrinās, citi šausminās vai pauž dusmas, citi grib sadarboties nākotnes projektos, bet jaunās sievietes dziedātās dziesmas oriģinālā versija platformā Spotify pēkšņi atskaņota divreiz biežāk.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu