Sveicieni jau trešajā "I'mperfekt" rudenī!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: publicitātes

Klāt jaunais žurnāla numurs. Tapis karstā un raibā vasarā, tāpēc joprojām vasaras noskaņu, smaržu un arī garšu pilns. Ar klusu cerību, ka arī šo rudeni piepildīs krāsas un siltums it visā – dabā, attiecībās un notikumos. Vāka gleznojuma “Laiks sev” autore šoruden ir māksliniece Gundega Dūduma. Otro vāku zīmējusi Krista Miltiņa, zīmējumi starp sadaļām šoreiz – Alīna Grīnpauka.

Lielajā sarunā šoreiz sieviete, kura zina gandrīz visu par lietām, par kurām vairums no mums nezina gandrīz neko, – auditore, Valsts kontrolieres padomniece un Starptautiskās publiskā sektora audita standartu izstrādes padomes locekle, starptautiski pieprasīta un atzīta eksperte – konsultante. Marita stāsta tieši, neko nenogludinot un nepadarot skaistāku, kā tas īstenībā ir. Gan par sevi, gan valstij būtiskiem jautājumiem.

Ieva Cipruse šoreiz atzinusies mīlestībā pilsētai un piepilsētai un sniedz padomus, kā neiestīvināties rudenī. Kinorežisore Alise Zariņa stāsta, kas īsti ir sieviešu porno, Ksenija Andrijanova raksta par pelējumu un to, kas jādara ar iepelējušiem produktiem. Roberts Ķīlis runā par atkarībām, Ilmārs Latkovskis turpina par meditāciju, bet Leonards Skudra dalās pārdomās par vīrieti pusmūža krīzē. Arī šoreiz žurnālā ir daudz pārdomu par attiecībām, personiskās pieredzes stāstu un divi aizraujošu ceļojumu apraksti. Vēl arī par to, kā karjerā kļūt par sevis labāko versiju, ko jaunai sievietei iesākt ar lielo dzīvi, vai ir laime, ja neesi pārī. Nu un, protams, mode, vīns, Gunas Bīlandes gardās un veselīgās receptes un vēl daudz visa kā.

Ceram, ka omulīgam rudenim iedvesmos mūsu žurnāls žurnālā – I'mperfekt Mājošana.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu