Video: ņemot piemēru no Timati, arī Lindermans grasās atvērt savu apģērbu līniju (39)

CopyLinkedIn Draugiem X
Prokrieviskais aktīvists Vladimirs Lindermans piedalās bijušās Eiropas Parlamenta deputātes Tatjanas Ždanokas vadītās partijas "Latvijas Krievu savienība" rīkotajā gājienā no Izglītības un zinātnes ministrijas līdz Rīgas pilij, protestējot pret Saeimā pieņemto regulējumu par pakāpenisko pāreju uz mācībām latviski vidusskolās.
Prokrieviskais aktīvists Vladimirs Lindermans piedalās bijušās Eiropas Parlamenta deputātes Tatjanas Ždanokas vadītās partijas "Latvijas Krievu savienība" rīkotajā gājienā no Izglītības un zinātnes ministrijas līdz Rīgas pilij, protestējot pret Saeimā pieņemto regulējumu par pakāpenisko pāreju uz mācībām latviski vidusskolās. Foto: Sintija Zandersone/LETA

Aizvadītajā sestdienā tirdzniecības centrā “Alfa” notika prokremliskā repera Timati veikala oficiāla atklāšana. Tiesa, veikals minētajā iepirkšanās centrā darbojas jau labu laiku, un tur tirgotais sortiments izraisījis pamatīgu ažiotāžu, vēsta TV3 ziņas.

Uz skandāla fona nopelnīt gatavs arī pašmāju radikālis Vladimirs Lindermans – viņš gatavojas uzsākt savas apģērba līnijas tirgošanu; to raksturošot Georga lentītes uzšuves.

Valsts drošības dienests (VDD) sniedzis savu vērtējumu par situāciju tirdzniecības centrā: “Informējam, ka VDD ir noslēdzis minētā gadījuma izvērtēšanu un veicis preventīvus pasākumus, lai novērstu iespēju, ka minētā apģērbu veikala sortimentā atkārtoti parādās apģērbs, kas ir apdrukāts ar Krievijas ģeopolitisko kursu slavinošu simboliku vai rada iespaidu par tā valkātāja piederību Krievijas bruņotajiem spēkiem.

VDD ir sniedzis rekomendācijas t/c ”Alfa” vadībai, informējot par riskiem saistībā ar šāda veida produkciju, kas neveicina sabiedrības saliedētību. VDD arī turpmāk sekos līdzi situācijai.”

Jau vēstīts,, ka šovasar reperis Timati prezentēja savu jaunāko apģērbu līniju, kas radīta ciešā sadarbībā ar Krievijas armiju.

Komentāri (39)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu