"Troņu spēles" cienīgs interjers: aktiera Nikolaja Kostera-Valdau mājoklis

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Slavenā HBO seriāla "Troņu spēle" tēla Džeimija Lanistera atveidotājs, dāņu aktieris Nikolajs Kosters-Valdau jau kādu laiku dzīvo Losandželosā. Žurnāla "Architectural Digest" videoblogā aktieris izrāda savu pasakaino mājokli un atklāj, kā viņa skandināvu ģimenei ir izdevies adaptēties karstajā Kalifornijas klimatā. 

Džeimija Lanistera atveidotājs skaidro, ka Losandželosā ir dzīvojis un strādājis teju 20 gadus un tikai pēc vairākiem ASV nostrādātiem gadiem, aktieris nolēmis iegādāties savu mitekli. "Sākotnēji nebiju pārliecināts, vai šī māja patiks manai sievai, taču, kad ieraudzīju māju no iekšpuses, acumirklī tajā iemīlējos. Es pieņēmu lēmumu to iegādāties un cerēju, ka sieva piekritīs manam lēmumam," videoklipā stāsta Nikolajs. "Man palīdzēja divas dāņu dizaineres un atrada mēbeles, visu iekārtoja un paveica fantastisku darbu. Es vēl esmu precējies," smejas Kosters-Valdau. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Mājoklis ir iekārtots minimālisma manierē, gluži kā skandināviem pienākas, turklāt par mājinieku izcelsmi vēsta dažādi dekori. Nikolaja sieva Nukakka ir no Grenlandes, par ko vēsta dažādi smalki dekori, fotogrāfijas un gleznas. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Īpaši skandināviskais raksturs ir manāms saimnieku guļamistabā, kur centrālais objekts ir askētiska gulta, nelieli naktsgaldiņi un fotogrāfijas, bet dekorāciju funkciju veic skats no logiem. "Mūsu guļamistabā ir paparde. Katrā guļamistabā ir jābūt papardei. Mēdz uzskatīt, ka papardes rada seksuālo enerģiju... Un tā ir taisnība," smej aktieris. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Līdzīgs interjers ir ierīkots bērnu istabās - šeit ir novietotas tikai gultas un nelieli naktsgaldiņi. Pārējo interjeru bērniem jāveido pašiem un pakāpeniski jāattīsta savas istabas dizains. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Skandināvu ģimene visvairāk laiku pavada tieši ēdamistabā. Telpa ir iekārtota gaužām vienkārši, taču mājīgi - centrālais objekts ir koka galds ar melniem krēsliem, bet kā dekoratīvie elementi ir izmantoti apaļi spoguļi, augi un Grenlandes ainavas fotogrāfija. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Īpašs mājas akcents ir peldbaseins. "Mēs nākam no Skandināvijas, taču te ir Kalifornija. Kad pirku māju, gribēju, lai mājai ir baseins. Mani draugi, kas šeit ir vietējie, teica, ka peldbaseinā laiku nepavadīšu, bet viņi kļūdījās," stāsta dāņu aktieris. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu