Kur paēst Rīgas centrā zem 4 eiro? Radīta karte budžeta pusdienotājiem (7)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: ekrānuzņēmums/depositphotos.com

Interneta vietnē "Restorāni Rīga" atrodama pārskatāma karte, kurā atzīmētas lētās pusdienošanas vietas Rīgas centrā. Katrs var izvēlēties savai gaumei un kabatas saturam!

"Lai palīdzētu Tev saspringtajā dienas ritmā atrast, kur ātri un lēti papusdienot Rīgas centrā, esam izveidojuši karti ar restorāniem, kur iespējams paēst pusdienas, nepārsniedzot 4 EUR budžetu," rakstīts "Restorāni Rīga" vietnē. 

Šobrīd pusdienotāju ērtībai kartē šobrīd atzīmētas 27 ēstuves, kuras iekrāsotas dzeltenā un oranžā krāsā.

Budžeta pusdienas – dzeltenā krāsa

"Tās ir vietas, kur par 4 EUR varēs pusdienās dabūt divus ēdienus no klasiskā pusdienu komplekta, kas ir pamatēdiens, salāti vai zupa ar desertu vai dzērienu," rakstīts lapā.

Budžeta pusdienu sarakstā ir iekļauti pusdienu restorāni, skolu ēdnīcas, kas pieejamas arī tiem, kuri nav skolēni vai studenti , kā arī dažādi bistro par saprātīgām cenām.

Šobrīd šeit neatradīsiet fast food vietas, piemēram, kebabnīcas, ķēžu burgernīcas un līdzi ņemamā ēdiena vietas. "Jāatzīst, ka lielākajā daļā šo vietu papusdienot nemaz nav tik lēti, jo reti kurš komplekts maksā mazāk kā 4 EUR," komentē kartes veidotāji.

Kompleksais piedāvājums zem 4 EUR – oranžā krāsa

"Šādu vietu Rīgas centrā nav daudz, bet vēlamies atrast visas, kur tas ir iespējams. Jāņem vērā tas, ka, atkāpjoties no dienas piedāvājuma ēdienkartes, pusdienas šajās vietās sanāks dārgākas," skaidrots lapā "Restorāni Rīga".

Oranžajā krāsā ir iekrāsotas arī tādas tradicionālas pusdienu vietas kā LIDO un Delicio, pusdienas ar pamatēdienu un vēl kaut ko sanāks dārgākas par 4 EUR. Bet šajās vietās ir pieejams komplekso pusdienu piedāvājums zem 4 EUR.

Apkoposim arī citus sarakstus

Ja cilvēkiem patiks ideja par šādu pusdienošanas vietu sarakstu veidošanu, ko var aplūkot kartē, tad izveidosim citus sarakstus. Plānā ir apkopot sarakstu ar labām biznesa pusdienu vietām, vietām, kur var paēst veģetārieši un vegāni un, iespējams, arī FastFood vietām.

Ja vēlies ieteikt kādus restorānus, bistro vai ēdnīcas Rīgas centrā un vecpilsētā, kur var labi papusdienot, iekļaujoties 4 EUR budžetā, padalies ar šo informāciju ar "Restorāni Rīga"

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu