LNT un "Kanālu 2" vēlas pārveidot par sieviešu un bērnu mērķauditorijai domātiem kanāliem (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Mediju grupa "All Media Baltics" vērsusies pie Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) ar lūgumu izsniegt jaunas apraides licences, lai pārveidotu Latvijas Neatkarīgo televīziju (LNT) un "Kanāls 2" par sieviešu un bērnu mērķauditorijai domātiem TV kanāliem, vēsta lsm.lv

NEPLP loceklis Ivars Āboliņš portālam atzinis, ka šāda lūguma izvērtēšanas process varētu aizņemt vairākus mēnešus. Tāpat esot arī nepieciešams sagaidīt Konkurences padomes atzinumu.

Kā ziņots, 13. novembrī pēc sarunas ar "All Media Baltics" vadību Āboliņš izteicās, ka mediju grupa cenšas legalizēt pārmaiņas, kuras nav iespējams likumīgi īstenot. Viņš arī atzina, ka no šādas situācijas mediju grupa varēja izvairīties, ja tā būtu laicīgi sākusi plānot reorganizāciju un gājusi likumā noteikto ceļu, nevis sākusi procesu ar pārmaiņu izziņošanu sabiedrībai. 

Jau ziņots, ka "All Media Baltics" no decembra Baltijā strādās ar TV3 zīmolu. Mediju grupa izmaiņas veiks arī televīzijas kanālu portfelī, tostarp kanāls LNT vairs neturpinās darbu esošajā formā.

Kompānijā informēja, ka "All Media Baltics" paplašinās kanāla TV3 piedāvāto ziņu apmēru, pārnesot lielāko daļu no LNT ziņu dienesta radītā satura. Mediju grupa veidos arī vienotu ziņu dienestu.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu