Svētki tuvojas: 5 detaļas, kuras vērts sagādāt jau tagad

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Nu ir sagaidīta pirmā advente un ir pienācis laiks lēnā garā sagatavoties Ziemassvētku trakumam - dāvanu iegādei, mājas dekorēšanai un arī svētku ballīšu vai vakariņošanu organizēšanai. Portāls "Frontgate" atklāj, kas ir piecas nepieciešamākās Ziemassvētku detaļas, bez kurām svētki nebūtu iedomājami.  

Zaļumi

Kas gan ir Ziemassvētki bez eglītes, adventes vainaga un citiem skujkoku dekoriem? Šajos svētkos nebaidies izrotāt mājas durvis ar egļu zariem un izteiksmīgu Adventes vainagu, noklāt kamīna augšpusi ar lielu skujkoku zaru virteni un, protams, eglīti. 

Foto: Unsplash

Gaismas virtenes

Gaismas virtenes ne tikai spēj radīt svētku sajūtu, bet tās arī ikdienas apstākļos telpām piešķir romantisku un mājīgu sajūtu. Vieglais apgaismojums, kas izvietots uz sijām, piestiprināts pie sienām radīs zvaigžņotas nakts iespaidu. Īpaši pasakainam efektam vari piekarināt gaismiņu "tīklus" pie logu stikliem. 

Foto: Unsplash

Piederumi viesu uzņemšanai

Pirms ir sācies dāvanu pirkšanas trakums, uzdāvini sev glītu servīzi, jaunus galda piederumus, galdautus, šķīvjus vai citus noderīgus nieciņus. Glīti izkārtots galds, skaisti pasniegtas pusdienas vai vakariņas un noformēts mājas bārs pārsteigs ne tikai viesus, bet arī pašiem radīs vēlmi papliķēt sev uz pleca. Galds ir svētku centrālais objekts, tāpēc, lai svētki izdotos vēl veiksmīgāki kā vēl nekad - padomā par tā iekārtojumu un visiem nepieciešamajiem rīkiem. 

Foto: Unsplash

Rotājumi

Svētku rotājumi šajā laikā ir kā punkts uz "i" - ar tiem dekorē ne tikai eglīti, bet arī iekarini skaistākos rotājumus lentēs un piestiprini logu rūts augšpusē. Šobrīd veikalos ir pieejami visdažādākie rotājumi - gan koka mantiņas, dzīvnieku atveidojumi, krāšņas stikla bumbas, gan spīdīgas zvaigznes un vēl neskaitāmi daudzas rotājumu variācijas.  

Foto: Unsplash

Silts aicinājums

Visbeidzot - uzņemot viesus padomā arī par pirmo iespaidu. Pat ja māja būs izdekorēta krustu šķērsu un ēdamistabas vidū stāvēs grezni saposts pusdienu galds, kas konkurēs ar Gundegas Skudriņas rīkoto pasākumu galdiem, bet ciemiņus pie durvīm sagaidīs noplucis mutautiņš paklāja vietā - diez ko labs iespaids neradīsies. Iegādājies jaunu paklāju, ko novietot pie mājas durvīm - tāds sīkums, bet tas pamatīgi ietekmēs pirmo iespaidu par mājas saimniekiem. 

Foto: Unsplash
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu