Divi milži satiekas uz virves vilkšanu. Kurš uzvarēs? (6)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Prezentējot savu topošo Cybertruck, Tesla Motors piedzīvoja vieglu izgāšanos, jo pretēji kompānijas vadītāja Īlona Maska apgalvotajam, par sānu logu izturību, jo saplēst nemaz nebija tik grūti.

Jāteic, ka notikušajā Masks saskatīja arī pozitīvo un pasmējās, jo, pirmkārt stikli netika caursisti un otrkārt - šī neveiksme uzskatāma par labu augsni turpmākiem uzlabojumiem.

Turpretī kantainā auto veiktspējas demonstrācijā, kas izpaudās kā virves vilkšana starp Ford F-150 SXT izpildījumā un Cybertruck ar diviem elektromotoriem un pilnpiedziņu.

Cik pārliecinoši Cybertruck izrīkojās ar redzams video, ko Masks ievietojis Twitter. Kā redzams īsajā klipā, Tesla automobilis gaitu sāk tā, it kā tam virves galā nekā nebūtu. 

Jāteic gan, ka ir pamatotas aizdomas, ka divcīņa nav īsti godīga. Proti, Motor1.com norāda, ka Ford pikapam, kas ir pirktākais jaunais auto ASV, dzenošie ir tikai aizmugurējie riteņi un tas varētu nozīmēt, ka zem motora pārsega atrodas 2,7 litru EcoBoost turbomotors ar 325 ZS. Konkrētās Cybertruck modifikācija veiktspējas rādītāji nav zināmi, taču jaunās kibermašīnas prezentācijā Masks atklāja, ka līdz 60 jūdzēm stundā smagais auto paātrinās 4,5 sekundēs. Nav grūti iztēloties, ka abu spēkratam uzstādīto elektromotoru jauda ir lielāka nekā Ford.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu