Artuss Kaimiņš cietis ugunsgrēkā; guvis 10% apdegumus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš

Valsts policija saistībā ar ugunsgrēku, kas izcēlās Rīgā, Antonijas ielā 10, sākusi resorisko pārbaudi. Ugunsgrēks, iespējams, izcēlies nepieskatītas sveces dēļ, vēsta policija. 

Ugunsgrēks izcēlās svētdienas vakarā Antonijas ielā 10. Internetā pieejamajos video redzams, kā dzīvoklis deg ar atklātu liesmu.

Neizpratni iedzīvotājos radīja fakts, ka notikuma vietā esot bijis netipiski daudz policijas darbinieki ar kinologiem.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD) portāls TVNET uzzināja, ka svētdien plkst. 20.47 VUGD saņēma izsaukumu par to, ka kādā daudzīvokļu ēkā Rīgā izcēlies ugunsgrēks.

Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka no viena ēkas dzīvokļa logiem nāk liesmas un deg dzīvoklis.

Ugunsdzēsēji glābēji no sadūmotās ēkas evakuēja septiņus cilvēkus, no kuriem divi bija cietuši un tika nodoti NMPD mediķiem. Ugunsgrēkā izglābts arī suns.

Plkst. 23.38 šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts un tajā 40m2 platībā dega dzīvoklis.

Valsts policijā, nenorādot cietušo personu vārdus, portāls TVNET uzzināja, ka ugunsgrēks, iespējams, izcēlies nepieskatītas sveces dēļ. Saistībā ar notikušo sākta resoriskā pārbaude.

Tikmēr aģentūras LETA rīcībā esošā neoficiālā informācija liecina, ka ugunsnelaimē cietis Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš, kurš guvis 10% ķermeņa apdegumus.

Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas pārstāve Ilga Namniece apstiprināja, ka deputāts Kaimiņš atrodas slimnīcā, tomēr plašākus komentārus saskaņā ar Fizisko personu datu aizsardzības likumu sniegt nevarēja.

CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu