Igauņi atver neticami skaistu viesnīcu Bali (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Juhani Sarglep

Eksotiskas vietas daļēji ļauj "paslinkot" ēku interjera izveidē - it īpaši gleznainajā Indonēzijas salā Bali nav nepieciešams iespringt uz interjera dizainu. Taču, kādi tūrisma entuziasti no Igaunijas ir izveidojuši neticami greznu, bet vienlaikus askētisku viesnīcu Bali salā. 

Igauņi Marja, Elika un Viljars portālam "Postimees" atklāj, ka Bali salu nolēmuši atklāt pēc ķengurzemes Austrālijas apceļošanas. Pēc draugu ieteikuma igauņu tūristi spēra soli uz paradīzes salu, bet pēc dažiem gadiem Bali kļuva par iecienītāko ceļojumu galamērķi. Tā nu jaunieši nolēma šajā pasakainajā vietā radīt savu viesnīcu-naktsmītni ar nosaukumu "Barefoot Balinese villa". Portālam igauņu ceļotāji lepni stāstījuši, ka viesnīcas dizainā izmantojuši Skandināvijas piesitienu un Bali raksturīgos dekorus. 

Portālam jaunieši atklāj, ka teju visu gadu uzturas Bali un tur arī vada biznesu, bet uz mājām Igaunijā dodas samērā reti. "Mēs cenšamies doties mājās tad, kad ir mazāk noslogoti periodi, kas ir reizi gadā," piebilst Marja. Jaunieši pārsvarā nodarbojas ar īpašuma atjaunošanu un viesnīcas vadīšanu. 

Viss viesnīcas interjers ir pašu igauņu radīts, turklāt interjerā ir iekļauti igauņu mākslinieku darbi. 

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu