Rīgas Zooloģiskajā dārzā šonedēļ sāksies "Ziemas naktis"

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Rīgas Zooloģiskajā dārzā no 20.decembra līdz 26.janvārim norisināsies "Ziemas naktis", informēja Zooloģiskā dārza informācijas dienests.

Šogad "Ziemas naktīs" interesentiem būs iespēja apskatīt ekspozīciju ar pērtiķiem un antilopēm no Āfrikas savannas, kā arī žirafes, pāvus, pūces un ziemeļbriežus, kuri spēlēs "ragubolu". 

Vienlaikus Rīgas Zooloģiskajā dārzā būs iespēja vērot jaunpienācējus no Dienvidamerikas kalniem - vikunjas. Savukārt siltākās dienās āra voljērā labprāt brokasto Indijas dzeloņcūkas un starp lielajiem adataiņiem var pamanīt divus mazākus un divus vēl mazākus dzeloņcūcēnus. 

Zooloģiskā dārzā informēja, ka kases no 20.decembra līdz 26.janvārim būs atvērtas līdz plkst.19, iekštelpu ekspozīcijas līdz plkst.20, bet dzīvniekus izgaismotajos āra voljēros vērot varēs līdz plkst.21. Izņēmums ir 24. un 31.decembris, kad kases strādās līdz plkst.14 un "Ziemas naktis" zoodārzā nenotiks. 

Savukārt 1.janvārī iedzīvotāji aicināti vērot dzīvniekus gan dienā, gan arī vakarā.

Pērn Rīgas Zooloģiskais dārzs strādājis ar 3,65 miljonu eiro apgrozījumu un 115 748 eiro peļņu. Uzņēmums 100% pieder Rīgas domei.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu