Jakrins žēlojas, ka kļuvis par "politiskās izrēķināšanās upuri" (19)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ieva Makare / LETA

Nule kā Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta direktora pienākumu izpildītāja amatā ieceltais Emīls Jakrins uzskata, ka kļuvis par "politiskās izrēķināšanās upuri" un atlaišanas gadījumā vērsīsies tiesā, vēsta TV3 ziņas. 

Jakrinu par Rīgas attīstības atbildīgā departamenta pagaidu vadītāju dienu pirms svētkiem iecēla Rīgas vicemēre Anna Vladova (S), kura Oļegam Burovam atrodoties atvaļinājumā, pildīja Rīgas mēra pienākumus.

Tomēr Burovs TV3 ziņām rakstiskā atbildē uzsvēra, ka notikušais nav ar viņu saskaņots un 2. janvārī, kad viņš atgriezīsies darbā, Jakrins vietu zaudēs.

Tikmēr Jakrins apgalvo, ka viņa iecelšana par galveno pilsētas attīstītāju, tikusi saskaņota ar visiem trim Rīgas domes vadītājiem, arī Burovu un par pilsētas attīstības politiku atbildīgo  vicemēru Druvi Kleinu. Ja Burovs, Jakrinu atcels, viņš savas darba ņēmēja tiesības aizstāvēšot visiem juridiski pieejamajiem līdzekļiem.

Jakrins apgalvo, ka kļuvis par politisko rēķinu kārtošanas upuri: “Es ceru, ka politiķi savā starpā satiksies un koalīcijā vēlreiz šo lēmumu izdiskutēs un paliks pie tāda lēmuma, kas ir bijis. Es kā darba ņēmējs, protams, kaut kādās politiskās manipulācijās nevēlētos tapt iesaistīts, jo tas nav korekti pret mani.”

Atgādinām, ka Jakrins šobrīd ir pagaidu valdes loceklis Rīgas Satiksmē un startē arī konkursā uz patstāvīgā valdes locekļa amatu. Savukārt pirms tam viņš ilgstoši bija Rīgas domes Satiksmes departamenta pagaidu vadītājs.

Komentāri (19)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu